Skip to main content
Mesindžer

FEJSBUK IZNENADIO KORISNIKE! Mesindžer je dobio NOVU OPCIJU koja menja način slanja poruka! (FOTO)

Foto: Profimedia
Ovo će oduševiti sve!

Prošlog proleća WhatsApp je dodao novi sloj zaštite svojim korisnicima i tako stvorio najveću čet mrežu sa enrkipcijom od jednog kraja do drugog u istoriji. Sada je Fejsbuk odlučio da to isto pruži korisnicima njegove Messenger aplikacije.

Najveća društvena mreža na svetu upravo je počela da omogućava "tajne razgovore" korisnicima Mesindžer aplikacije. U pitanju je mogućnost da enkriptujemo poruke tako da niko ne može da ih pročita sem osobe koja ih šalje i osobe koja ih prima. To znači da čak ni sam Fejsbuk ni bezbednosne agencije ne mogu da pristupe vašim porukama.

- Vaše poruke su već sada sigurne, ali tajni razgovori su enkriptovani od jednog uređaja do drugog - stoji u poruci koju dobijaju svi koji aktiviraju novu opciju.

Poruka na Fejsbuku
Foto: Profimedia

"Tajna" opcija nalazi se u korisničkim podešavanjima, a moguće je i izabrati mogućnost da se poslate poruke same izbrišu nakon određenog vremena sa telefona druge osobe.

Novi vid zaštite privatnosti potrebno je ručno aktivirati za svaku konverzaciju jer nije automatska.

Samo oni koji su apdejtovali ovu aplikaciju na svojim iOS i Android uređajima mogu da šalju enkriptovane i samouništavajuće poruke.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare
Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd