fbpx
Skip to main content
Amazon

ASISTENT SA GLASOVIMA POZNATIH: Popularna Alexa "pozajmljuje glas" Sajmjuela L. Džeksona

Foto: Profimedia/Twitter printscreen / MakeUseOf
Biće velik izbor glasova za asistenta...

Alexa je pokrenula "Celebrity Voice Program" u kome će javne i poznate ličnosti davati glas njihovom popularnom asistentu. Ovaj projekat započet je u septembru, a sada je na raspolaganju prvi poznati glas. U pitanju je glas popularnog glumca, Samjuel L. Džeksona, koji je pored svoje prepoznatljive i specifične boje glasa, "Alexa" asistentu udahnuo i dozu zdravog humora. Da bi se pokrenuo njegov glas, potrebno je asistentu zadati glasovnu komandu „Alexa, introduce me to Samuel L. Jackson“.

Instaliranje njegovog glasa na uređaj košta jedan dolar. "Alexa" je, osim implementacije novog glasa, uradila i personalizaciju iskustva. Tako „Samjuel-a L. Džeksona“ možete da upitate koje njegovo omiljeno mesto za odmor, da vam otpeva neku pesmu, da vam kaže vremensku prognozu… Ako su deca nemirna, možete od ovog glumca da zahtevate da ih „otera“ u krevet…

JOŠ JEDNA POSLASTICA: U aprilu nam stiže "RESIDENT EVIL 3" (VIDEO)

JOŠ JEDNA POSLASTICA: U aprilu nam stiže "RESIDENT EVIL 3" (VIDEO)

STIGAO NOVI XBOX: Microsoft konačno predstavio novu igračku

STIGAO NOVI XBOX: Microsoft konačno predstavio novu igračku

ZA OVO NISTE ZNALI: FEJSBUK ima još jedan način da vas prati

ZA OVO NISTE ZNALI: FEJSBUK ima još jedan način da vas prati

Osim što će "Alexa" završiti standardne zadatke, dodavanje poznatih glasova, koji na neuobičajen način interpretiraju neke informacije, učiniće komunikaciju sa ovim digitalnim asistentom mnogo zabavnijom. Zato jedva čekamo da čujemo ko će biti sledeća poznata ličnost koja će pozajmiti svoj glas.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19