fbpx
Skip to main content
Scena iz igre Fallout

BILO JE I VREME! Snima se serija po jednoj od najboljih igara svih vremena! (VIDEO)

Foto: Twitter printscreen/Bethesda
Ko će dočekati?

Amazon Studios objavio je kratki tizer za adaptaciju "Fallouta", jedne od najpopularnijih franšiza video igara svih vremena.

Serija će se temeljiti na igri Interplay Productionsa koja se odvija u postapokaliptičnom i retro-futurističkom okruženju.

Posle višemesečnih pregovora, Amazon Studios licencirao je prava na igre kako bi stvorio svoju televizijsku seriju. Nju će u saradnji s Bethesdom producirati studio Kilter Films, koji stoji i iza megauspešne serije HBO-a Westworld. 

"Fallout je jedan od najboljih serijala svih vremena. Svako poglavlje ove suludo maštovite priče koštalo nas je bezbroj sati koje smo mogli provesti s porodicom i prijateljima. Zato smo neverovatno uzbuđeni zbog partnerstva s Todom Hauardom i ostalim sjajnim ludacima u Bethesdi kako bismo oživeli ovaj masivni, subverzivni i mračno-smešni svemir", rekli su Džonatan Nolan i Lisa Džoj iz Kilter Filmsa, piše Deadline.

Zagonetni tizer, naravno, nije otkrio puno, alo pokrenuo je talas uzbuđenja na društvenim mrežama, gde mnogi ne mogu da dočekaju više detalja.

 

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd