fbpx
Skip to main content
Klađenje

Da li smo pronašli najbolju kladionicu?

Foto: Shutterstock
Odabir prave kadionice je veoma bitna stvar ukoliko ste strastveni sportski kladioničar

Podelićemo sa vama utiske o jednoj, a Vi odlucite da li Vam ona odgovara!

Planet Win 365

Ova kompanija je poreklom iz Austrije, a sedište međunarodnog brenda sportskih kladionica nalazi u Italiji. Iako ima sličnosti u imenima, ova kladionica nema veze sa svetski poznatom Bet365 kladionicom koja je iz Velike Britanije. Lanac svojih kladionica su pored Srbije, otvorili i u Crnoj Gori.

Website kladionice

Gledano sa dizajnerske strane, website je napravljen po uzoru na najvece svetske kladionice. Prijatan za oko i pregledan. Navigacija na sajtu je takođe veoma dobro urađena, što je veoma bitna stvar za nove igrače koji nisu imali susreta sa njihovim sajtom. Ali gledano sa tehničke strane, internet stranica ove kladionice nije baš najbolje napravljena. Često se dešava da nema najbrži odziv na neke komande, poput dodavanja meča na tiket ili listanja ponude (skrolovanje gore-dole). Takođe učitavanje novih stranica ume da traje veoma dugo u donosu na konkurentne sajtove.

Ponude kvota

Sem vizuelnog izgleda internet stranice, Planet Win se ugledala na inostrane kladionice i po kvotama. Margine na velikim sportskim događajima, svetskih razmera, su uglavnom između  4.3% - 5.6%. Margine variraju od popularnosti sporta, ali i od veličine sportskog događaja. Recimo ukoliko odigrate dobro poznati 1X2 na neku utakmicu iz Lige Šampiona, Vaš povrat će biti 96.9%, a to uopste nije malo.

Međutim ako ste ljubitelj domaćih utakmica i kladite se na Prvu ligu Srbije ili se odlučite za neki manje popularan sport, kao sto je rukomet, ponuda i nije baš najsjajnija. Margine u tim slučajevima umeju baš puno da skoče, u nekim situacijama i do velikih 7%. Ali opet, kvote u Planet Win-u su daleko isplatljivije od onih u nekoj od lokalnih kladionica.

Kladjenje preko telefona

Nažalost, Planet Win 365 jos uvek nema aplikaciju za mobilne telefone. Ni za Android ni za iOS korisnike. To ne znači da se ne možete kladiti preko Vašeg mobilnog, već da to morate da uradite putem sajta. Sajt je dizajniran isto kao i za desktop verziju, međutim, ima par razlika u funkcionalnosti. Na mobilnoj verziji, stranica je mnogo brza sto je jedna od ključnih prednosti u odnosu na desktop verziju. S druge strane, predloženi mečevi se sastoje od liste 5-6 najpopularnijih liga, a pretraga mečeva je ograničena.

Aplikacija postoji za italijansko trziste, može da se preuzme i u Srbiji, ali se ne možete kladiti sa nalogom napravljenim u Srbiji. Jedini jezik koji ona podržava je italijanski pa su male šanse da neko ispunjava oba uslova kako bi mogao da se kladi putem te aplikacije.

Bonusi

Za razliku od svoje konkurencije, Planet Win 365 ima veoma malu ponudu bonusa, što je danas neobjašnjiva odluka njihove uprave. Za korisnike online naloga čak ne postoji ni bonus dobrodošlice, koji je aktivan u maltene svim konkurentnim kladionicama. Ovo je veoma čudna odluka, kladionica nudi tako dobre kvote, a tako malo drugih primamljivih pogodnosti.

Trenutno je aktuelan jedino Bonus 365%. U zavisnosti od broja parova na Vašem tiketu, dobijate izmedju 5% i 365% bonusa na potencijalni dobitak. Uslovi za ispunjavanje ove promocije su:

•       Najmanje 5 parova na listicu
•       Pojedinacna kvota ne sme biti manja od 1.25
•       Minimalan ulog je bar pola evra

Na 5 parova dobijate minimalnih 5% bonusa, dok na tiket sa 35 utakmica dobijate pravo na bonus od cak 365%.

Iako zvuci primamljivo, realna šansa da bilo koji tiket sa 35 utakmica bude dobitan je veoma mala, pa je bonus maltene beskoristan. Mada na nekom listicu od 8-10 parova možete ostvariti lep bonus od 20%-30%.

Sigurnost i proverenost: klađenje u Srbiji moguće je širom zemlje, ima svoje filijale u skoro svakom gradu pa samo iz toga mozemo da zaključimo da se radi o legalnoj i pouzdanoj kladionici. Pravo na poslovanje u našoj zemlji su dobili od Ministarstva finansija Republike Srbije, dok su licencu za online klađenje dobili od Malta Gaming Authority kompanije, jedne od vodećih u regulisanju klađenja i igara na sreću preko interneta.

Na raznim forumima ne postoji baš puno žalbi na njihovo poslovanje, iako znamo da se nezadovoljna mušterija čuje mnogo dalje od zadovoljne.

Sve u svemu, možemo zakljuciti da Planet Win 365 svoj posao obavlja veoma profesionalno, bez izuzetaka.

Ponuda sportova za klađenje

U svojoj paleti sportova, Planet Win 365 broji samo 15tak razlicitih opcija. Pored običnih, ovih najpoznatijih, nude i neke nesvakidašnje kao sto su futsal ili snuker. Postoji mogucnost klađenja i na neke od e-sportova. Akcenat je stavljen na fudbal i u nekim momentima možete naći ponudu na vise od 100 liga širom sveta. Razlicitost tipova za klađenje je klasična, na većim sportskim događajima imate mogućnost preko 200 različitih igara po jednoj utakmici.

Sve u svemu, ova kladionica je za ljubitelje fudbala veoma dobar izbor. Margine su dobre i ponuda je široka. Njihova najveća mana je loša funkcionalnost sajta i to što ne postoji aplikacija za mobline telefone. Detaljniju recenziju možete pogledati kod naših prijatelja na mightytips.rs. Pored ove recenzije, kod njih možete pronaći i opise drugih kladionica, pa ukoliko Vam ova ne odgovara oni ce Vam pomoći da pronađete onu pravu!
 

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd