fbpx
Skip to main content
Dečak koji je doživeo moždani udar

Dečak (15) doživeo moždani udar posle mesec dana non-stop igranja video igara! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/辽宁广播电视台官方账号
Cena izolacije...

15-ogodišnji dečak iz Kine hitno je prebačen u bolnicu u martu nakon što je pao u nesvest u svojoj kući u gradu Naningu. Navodno je pretrpeo moždani udar zbog kojeg mu je leva ruka bila paralizovana, nakon što je čitav mesec igrao video igre i spavao samo dva sata po noći.

Era napravio šou u bolnici! SKAČE, PEVA... A onda mu je medicinska sestra dizala PANTALONE! (VIDEO)

Era napravio šou u bolnici! SKAČE, PEVA... A onda mu je medicinska sestra dizala PANTALONE! (VIDEO)

Kao i njegovi brojni vršnjaci širom zemlje, i Ksiaoibin je zbog koronavirusa bio zatvoren u kući od februara. Njegovi roditelji rekli su lekarima da većinu svog vremena provodi u svojoj sobi, pod izgovorom da pohađa onlajn nastavu, ali kasnije su otkrili da je svoje dane i većinu noći zapravo proveo igrajući video igre.

Prema medicinskim stručnjacima iz bolnice Điangbin, to je bio glavni uzrok dečakovog neobičnog moždanog udara, od kojeg mu je paralizovana ruka.

NI MEGAN, NI KEJT: Proglašena NAJLEPŠA plemkinja svih vremena! (FOTO)

NI MEGAN, NI KEJT: Proglašena NAJLEPŠA plemkinja svih vremena! (FOTO)

"Zatvarao je prozore i zaključavao vrata. Nismo imali pojma što on tamo radi", rekla je Ksiaobinova majka." Videla sam njegov internetski razgovor s prijateljima. Rekao je da nije odmoran i da spava najviše dva sata dnevno."

Nakon što se srušio u svom domu, prevezen je u bolnicu gde je CT pretraga pokazala da je pretrpeo moždani udar. Specijalistkinja neurologije rekla je novinarima da je dečakovo stanje, neobično za tako mladu dob, verovjatno uzrokovao nezdravi životni stil koji je vodio proteklih meseci.

"Glavni razlog je taj što je imao neredovan raspored spavanja i ishrane, jer nije bio u školi. Roditelji su previše tolerisali njegovo ponašanje", rekla je dr. Li. "Nedostatak ishrane i odmora doveo je do smanjene količine krvi i kiseonika u njegovom mozgu i uzrokovao moždani udar."

Dečak je u bolnici od marta, ali lekari kažu da je teško reći hoće li ikada ostvariti potpuni oporavak ili čak povratiti osećaj u levoj ruci.

 

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
29 Beograd