fbpx
Skip to main content
GTA San Andreas

DETALJ SVIMA PROMAKAO: Slavni HOLIVUDSKI glumac se pojavio u GTA San Andreas - da li ste ga primetili?

Foto: GTA San Andreas
Legenda!

Ogromnom uspehu igrice Grand Theft Auto San Andreas su doprinele svetski poznate osobe koje su pozajmile glasove likovima koji se pojavljuju u igrici. Svoj glas su pozajmili muzičari i glumci koje mnnogi nisu prepoznali dok su igrali ovu igricu. Većina njih su reperi i oni koji su ostvarili holivudske uloge.

Glavnom liku igrice Carlu Johnsonu čiji je nadimak CJ je glas dao reper Chris Bellar. Korumpiranom policajcu Tenpennyju je glas pozajmio glumac Samuel Leroy Jackson.

Starijeg brata Carla Johnsona, Seana Sweeta Johnsona je otelotvorio glumac Faizon Love. Glas Kendl Johnson, Carlove i Seanove sestre je zapravo glas hip-hop muzičarke Yolande Yo-Yo Whitaker.

Prvi komšija i neko koje izdao CJ-a je bio Lance Ryder Wilson. Njemu je glas pozajmio reper MC Eiht.

Još jedan poznanik koji je okrenuo leđa CJ-u je bio Melvin Harris čiji je nadimak bio Big Smoke. Glas glumca Cliftona Powella je bio namenjen za ovaj lik.

Sećate li se Jeffreyja Crossa poznatijeg kao OG Loc? OG Loc je zapravo glumac Jas Anderson. Desna ruka policajca Tenpennyja je bio njegov kolega Pulaski. Glumac Chris Penn je njemu posudio glas.

Cesar Vialpande je bio deo latinoameričkih gangstera. Za njegov lik je svoj glas pozajmio glumac Clifton Collins Junior. U društvu CJ-a je bio i hipik imena The Truth čiji je glas zapravo glas glumca Petera Fonde.

Grand Theft Auto San Andreas je tematizirao i kinesku mafiju čiji je član bio Woozie kojem je glas posudio glumac japanskog porekla James Yaegashi.

Jedan od retkih ženskih likova je Catalina. Za potrebe njenog lika je angažovana muzičarka Cynthia Farrel. Svojim inovacijama CJ-u je pomogao Zero. Liku mladića s kačketom na glavi i naočarima je glas posudio glumac David Cross.

Najzvučnije ime zajedno sa Samuelom Leroyom Jacksonom je glumac James Wood koji je bio glas agenta Mikea Torena.

Grand Theft Auto San Andreas je na tržište plasiran pre 15 godina. Uprkos tome što je Rockstar Games objavio dva nastavka igrice, ovo izdanje je i danas vrlo popularno.

U međuvremenu se očekuje da će Rockstar Games uskoro objaviti to kada gameri mogu očekivati novo izdanje - Grand Theft Auto VI.

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
35 Beograd