fbpx
Skip to main content
Džojstik

Dođite na druženje sa najpopularnijim gejmerom u Srbiji, evo kad i evo gde

Foto: Profimedia
Počeo je da snima u 2012 godini, a poznat je u javnosti po svojim GTA, Minecraft, Fifa i drugim klipovima, kao i po svom neobičnom glasu.

Jedan od najpopularnijih gejmera u Srbiji, Bogdan Lalović, poznatiji kao SerbianGamesBL, biće gost Shopping centra Karaburma u subotu, 3. decembra od 17 do 19 časova, gde će se družiti sa svima koji budu želeli da sa njim odigraju partiju PES na Soniju.

Reč je o gejmeru koji na svom jutjubu ima neverovatnih 600.000 pratilaca. Počeo je da snima u 2012 godini, a poznat je u javnosti po svojim GTA, Minecraft, Fifa i drugim klipovima, kao i po svom neobičnom glasu. Zahvaljujući svojim subscriberima, posetio je Austriju, Hrvatsku, bio na mnogim Youtube skupovima, čak je snimio i pesmu sa Djomlom KS. Svoje klipove započeo je igricom PES 13, a danas na klipu prosečno ima oko 500.000 pregleda, dok pojedini klipovi dosežu i milion pregleda, što je neverovatno za balkansku Youtube scenu.

CRĆI ĆE VAM AJFON ZA 10 SEKUNDI: Nikako ne puštajte OVAJ VIDEO, mnogi su se upecali (VIDEO)

JuTjub
Foto: Profimedia

Ovaj događaj biće samo uvertira u novu priču Shopping centra Karaburma, koji je renovirao prostor površine 5.000 m2, proširio ponudu novim radnjama, kao što su Gigatron, Trefolino, knjižara Vulkan, Svilanit i druge. SCK karakteriše odlična ponuda internacionalnih i regionalnih brendova kao što su C&A, Roda, DM drogerija, Forma Ideale, Takko, Sport vision, JYSK, Deichmann, kao i mnogi drugi.

Ukoliko imate vremena da posetite događaj na kom očekujemo nekoliko stotina klinaca i dobru atmosferu, dođite u SCK, na adresi Mirijevski bulevar 18b.

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd