fbpx
Skip to main content
Društvene mreže

Fejsbuk ugasio Hobi

Foto: Profimedia
Šteta...

Hobbi, aplikacija za hobiste koja nam dolazi iz Facebooka, ipak će biti ugašena. Ova društvena mreža je poslala grozno obaveštenje kako bi ih obavestili da će aplikacija biti dostupna samo do 10. jula 2020. godine. Ovu aplikaciju kreirao je tim zadužen u Facebooku za stvaranje novih proizvoda izvan postojećih kompanija.

 

Aplikacija pokrenuta u februaru preuzeta svega 7,000 puta

Nedavno je izvršena transakcija od milijardu dolara u Bitkoinu

Nedavno je izvršena transakcija od milijardu dolara u Bitkoinu

Prošlo je 50 godina od prvog komercijlanog video poziva

Prošlo je 50 godina od prvog komercijlanog video poziva

Samsung neće učestvovati na ovodišnjem IFA sajmu

Samsung neće učestvovati na ovodišnjem IFA sajmu

Aplikacija Hobbi je pokrenuta za operativni sistem iOS pre samo nekoliko meseci, u februaru, i od tada je po Sensor Tower-u preuzeta svega 7,000 puta. Iz ovog broja se jasno vidi koliko ova aplikacija nije profitabilna i nije zanimljiva ljudima, a nije ostvarila ni dublju interakciju sa svojim korisnicima. Osnovna ideja je bila da Hobbi postane konkurencija Pinterestu, i da bude namenjena onima koji vole kuvanje, pečenje, bavljenje DIY-om, umetnostima, zanatima, kao i onima koji se bave fitnesom i uređivanjem doma. Ono što je zabeleženo po komentarima korisnika jeste da nikako nije bila zamišljena kao virtuelna ploča nasumičnih fotografija.

Umesto pomenutog, stvoren je da služi kao svojevrsni album na kome korisnici mogu da dokumentuju napredak svojih projekata fotografijama. Zainteresovani ovu aplikaciju još uvek mogu preuzeti iz App Store-a, kako bi je isprobali pre nego što nestane.

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd