fbpx
Skip to main content
Fejsbuk

Fesjbuk ima novu dejting aplikaciju, bezbedniju i jednostavniju od Tindera

Foto: Profimedia
Sparked korisniku nudi nekoliko uzastopnih virtuelnih sastanaka, posle kojih, dve osobe koje se svide jedna drugoj, mogu da održe još jedan desetominutni "dejt"...

Fejsbuk nastavlja da "istražuje" mogućnosti onlajn dejtinga, uvodeći novu eksperimentalnu aplikaciju po imenu Sparked.

Koncept aplikacije korisniku omogućava nekoliko uzastopnih četvorominutnih virtuelnih sastanaka, posle kojih, ako se dve osobe svide jedna drugoj, mogu da održe još jedan desetominutni "dejt", posle koga mogu da razmene svoje podatke.

Sparked je besplatna aplikacija kod koje nema profile, direktnih poruka ili poteza, kao kod Tindera, već se sve funkcije vezuju za profil na Facebooku. Pošto je još uvek u eksperimentalnoj fazi, aplikacija je dostupna samo putem sajta, pa je nema u prodavnicama aplikacija, piše Engadget.

Fejsbuk
Fejsbuk
Foto: Profimedia

Sparked je aplikacija koja želi da se predstavi kao bezbedno mesto za upoznavanje. Zato moderatori pregledaju prijave zainteresovanih pre nego što odobre ili ne odobre njeno korišćenje.

Među pitanjima koja aplikacija postavlja korisnicima je i da li žele da upoznaju žene, muškarce ili korisnike koji se nisu izjasnili o polu. Pošto odobri pristup, Sparked će korisniku ponuditi nekoliko "speed date"-ova koje može da započne.

U ovom trenutku nije poznato da će aplikacija zaživeti, budući da će najverovatnije biti ugašena ukoliko za nju ne bude postojalo dovoljno interesovanje.

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd