fbpx
Skip to main content
Ilon Mask

ILON MASK ZAPOŠLJAVA! Vlasnik Tesle dao oglas za posao: Traži nekoga da umesto njega...

Foto: Profimedia
Da li biste se prijavili?

Elon Mask je poznat kao jako razgovorljiv milioner koji ne preza od korišćenja Twittera. Kao takav je, očekivano, dosta česta meta nezadovoljnih kupaca Teslinih automobila, kao i brojnih trolova koji ga svakodnevno nastoje isprovocirati.

Uz navodno prošlogodišnje gašenje Teslinog sektora za odnose s javnošću, kompanija traži nove načine kako 'zaštititi' svog harizmatičnog šefa.

Odgovor je, sudeći prema oglasu za posao objavljenom na Teslinoj stranici - 'energy customer support specialist' ili, sudeći prema opisu posla - osoba koja će umesto Maska odgovarati hrpi trolova, piše Daily Mail, a prenosi tportal.hr.

Tesla Energy Support Specialisti rešavaće različite potrošačke probleme te u isto vreme pružati premijsku korisničku podršku - piše u oglasu.

- Uloga specijalista biće rešavanje, odnosno odgovaranje na prigovore kroz odgovarajuće kanale te odgovaranje na alarmantne situacije na društvenim mrežama usmerene direktoru - koristeći kritičko razmišljanje", navodi se u oglasu.

Ilon Mask
Ilon Mask
Foto: Profimedia

Kvalifikacije i zahtevi uključuju iskustvo rada u centru za pozive, mogućnost razmišljanja "izvan kutije" i stav timskog igrača. Iznos plate, doduše, nije objavljen.

Mask je, podsetimo, vrlo aktivan na Twitteru, dok je sama Tesla naširoko poznata kao kompanija sa jako lošom tehničkom podrškom, što rezultira prigovorima na tehničke kvarove usmerene direktno prema njemu.

S obzirom da je kompanija navodno prošle godine ugasila sektor za odnose s javnoću, izvesno je da traže nekoga ko će 'ublažiti' takve napade na Muska.

Posao je moguće raditi od kuće, a radi se 8 sati dnevno. Ovo nije nimalo čudno s obzirom da Mask trenutno ima 42.6 miliona pratitelja na Twitteru i deli bar jedan tvit dnevno u kojem priča o SpaceX-u, novim tehnologijama u Tesli, šalje memove ili se prepire sa neistomišljenicima.

 

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
0 Beograd