fbpx
Skip to main content
društvene mreže

INSTAGRAM I TIK TOK POSTAJU PROŠLOST! Nova društvena mreža raste brže od Jutjuba (VIDEO)

Foto: Profimedia
Za samo nekoliko meseci kreirano je preko 5.000 video snimaka sa više od 100.000 pregleda...

Nova video platforma YurOn povezuje svoje korisnike na nov način, koristeći tzv. povezane video razgovore (engl. threaded conversations). Ova konverzacija funkcioniše tako što korisnici postavljaju pitanja i odgovaraju na njih putem kratkih video snimaka.

Za samo nekoliko meseci od pokretanja, YurOn je privukao preko 5.000 korisnika, koji danas na toj društvenoj mreži provode više vremena nego na Twitteru.

Do sada je kreirano preko 5.000 video snimaka sa više od 100.000 pregleda - što je više nego što je YouTube imao u istoj fazi svog rasta, piše ZdNet.

društvene mreže
društvene mreže
Foto: Profimedia

Komunikacija funkcioniše tako što na YurOn-u potražite pitanje na koje želite da odgovorite i objavite video snimak. Svako u YurOn zajednici može da odgovori stvarajući tako povezani video razgovor (thread). Korisnik ima 30 sekundi video zapisa za započinjanje razgovora.

Možete da tražite teme koje vas zanimaju ili samo da se krećete kroz pitanja i odgovore. Ne postoje posebni filteri ili algoritmi vođeni validacijom, prenosi PC Press.

Platforma razvija nove načine za kreatore video snimaka da unovče svoje thred-ove, kao i mogućnost da plasiraju ekskluzivne sadržaje koji će se naplaćivati.

YurOn aplikacija je dostupna za preuzimanje iz iOS i Android prodavnica, a zanimljivo je i to da YurOn omogućava korisnicima da u njega investiraju i da poseduju deo te platforme za samo 10 dolara.

 

SD vesti

Vremenska prognoza
Slaba kiša
3 Beograd