Skip to main content
Pametan potez! Mark Zakerberg milijardama do uspeha!

Mark Zakerberg planira STRATEŠKI ZAOKRET: Fejsbuk će u budućnosti biti znatno DRUGAČIJI

Foto: Profimedia
Poverljiviji Fejs.

Osnivač i izvršni direktor Fejsbuka Mark Zakerberg obećao je da će strateškim zaokretom pretvoriti Fejsbuk u platformu pažljiviju prema privatnom životu korisnika, usmerenu na poverljivost.

Fejsbuk mora da postane ujedinjena mreža usmerenija na privatne razmene, za razliku od objave postova koje može pročitati veliki broj ljudi, i na formate tipa "priča" koje se brišu nakon 24 sata.

OVAJ novi mod će vas IZNENADITI! Slanje poruka na FEJSU više nikad neće biti ISTO!

OVAJ novi mod će vas IZNENADITI! Slanje poruka na FEJSU više nikad neće biti ISTO!

- Kada mislim o budućnosti interneta, mislim da će platforma za komunikacije usmerena na 'privatno' postati još važnija od današnjih otvorenih platformi - ocenio je Zakerberg i najavio da namerava da omogući sigurna onlajn plaćanja.

Fejsbuk
Fejsbuk
Foto: Profimedia

- Ta promena odgovara novim ukusima korisnika. Danas već vidimo da su privatne poruke, 'priče' i male grupe najbrže rastući onlajn formati komuniciranja - napisao je Zakerberg u postu objavljenom na svom Fejsbuk zidu. 

Izvršni direktor Fejsbuka namerava da tehnički ujedini mrežu sa ostalim njenim aplikacijama Mesindžer, Instagram i Vocap. 

Ubuduće će biti moguće direktno razmenjivati poruke putem tih mreža koje će moći da šifruju podatke, što je danas moguće samo na Vocapu.

- Iako trenutno nismo visoko na lestvici po zaštiti privatnosti, razvićemo usluge koje ljudi stvarno žele - garantovao je Zakerberg.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd