fbpx
Skip to main content
Tinder aplikacija za upoznavanje

MUVANJE SVE BEZBEDNIJE: Ova društvena mreža uvodi nove bezbednosne mere

Foto: Profimedia/ilustracija
Među njima su "panik taster" i mogućnost tajnog snimanja sastanka.

Popularna dejting aplikacija Tinder dodala je više novih bezbednosnih opcija, među kojima je i "panik taster", kojim korisnik može da obavesti nadležne ako nešto na sastanku "krene po zlu".

Aplikacija će ubuduće onemogućiti lažno predstavljanje i postavljanje lažnih fotografija novim načinom verifikacije identiteta korisnika.

Novi algoritam će postavljenu fotografiju, uz asistenciju ljudi, upoređivati sa selfijem koji će korisnik morati da fotografiše u realnom vremenu. Nakon što proces verifikacije uspešno bude završen, profil korisnika će dobiti plavu oznaku kao potvrdu da su njegove profil fotografije prave.

OPREZ: Opasna zamka na OGLASIMA ZA POSAO! Kada konkurišete OBAVEZNO pazite na OVO

OPREZ: Opasna zamka na OGLASIMA ZA POSAO! Kada konkurišete OBAVEZNO pazite na OVO

NEMA ZIME ZA NJIH: Raste im broj korisnika uprkos konkurenciji

NEMA ZIME ZA NJIH: Raste im broj korisnika uprkos konkurenciji

OPASNO: DirecTV satelit mogao bi da eksplodira

OPASNO: DirecTV satelit mogao bi da eksplodira

"Panik taster" dolazi zajedno sa opcijom Noonlight, koja je delo Tinderove partnerske komapnije Match Group, a koja će korisnicima dati mogućnost da tajno snime onoga sa kime se sastaju, kao i gde i kada se sastaju, kako bi, ako se za to pokaže potreba, u tajnosti mogli da pošalju obaveštenje da je nešto krenulo kako ne treba ili da pozovu u pomoć, prenosi Sky News.

Opcija Noonlight će, za početak, biti dostupna samo u Americi. Oznaka "Verifikovani profil" će biti testirna na "odabranim tržištima" i postepeno će postajati dostupna širom sveta tokom 2020. godine, saopštavaju iz Tindera.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
10 Beograd

Korona skener

Korona virus COVID-19