fbpx
Skip to main content
Lasica i Kreja

"Na Jutjubu treba da se pokazuje LJUBAV, a ne MRŽNJA": Kreja i Lasica šalju moćnu poruku putem svojih kanala

Foto: Privatna arhiva
Iz dana u dan imaju sve više pratilaca.

Kreja i Lasica su mladi jutjuberi iz Sremske Mitrovice, koji na svojim Jutjub kanalima rade zajedničke "lajvove" u kojima pokazuju svoje gejmerske veštine, a povremeno snimaju i pesme u duetu.

Ovo je način na koji su oni krunisali svoju ljubav, te ističu da im je upravo i namera da pokažu da mržnja i konflikti nisu ono što treba isticati na ovoj društvenoj mreži.

- Naša namera je da pokažemo da je na Jutjubu treba više da se pokazuje ljubav, a ne mrznja i povređivanje drugih ljudi i osoba na osnovu izgleda,vere i tako dalje - kaže Kreja za "Srbiju Danas", i dodaje da njihovi kanali sve više napreduju.

- U poslednje vreme sve brže težimo ka onome sto želimo. Kanal Kreja se polako i sigurno penje do broja od 5.000 pretplatnika, dok Lasica polako stiže do 3.000 pretplanika. Jako nam je drago što nas dosta dece i starijih osoba podržava u ovome što radimo. Takođe, imali smo privilegiju da budemo pozvani na GamesCon, jedan od Gaming/Youtube festivala, gde smo bili vrlo srećni što ćemo upoznati naše idole, jutjubere Milana Psiha i Princezu Psiho. Dočekali su nas jako lepo i ljubazno.

- Ovom prilikom premijerno najvaljujemo da duet Lasica - Bonaja izbacuje svoju novu pesmu pod imenom "Maske". Takođe sprema se još par pesama, a biće svašta za slušanje. Lasica se vraca na Jutjub sa jačim kvalitetom i jačom podrškom. Očekujte dosta zanimljivih video klipova i lajvstrimova - dodaje Kreja.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd