Skip to main content
par

NAJBIZARNIJA PRIČA SA INTERNETA! Muž i žena četovali pod lažnim imenima! A kad su se sreli...PAKAO

Foto: Profimedia
Istina!

Sana Klarić (27) iz Zenice i njen suprug Adnan (32) dugo su prolazili kroz bračnu krizu. Utehu su rešili da pronađu na internetu, a usledio je obrt kakav se ne viđa ni u filmovima.

Cela priča desila se pre tačno 10 godina, a u to vreme su "čet rumovi" bili na vrhuncu popularnosti. I tako su i Sana i Adnan rešili da tamo probaju da nađu sreću. Sana se na internetu predstavljala kao "Slatkica", a Adnan "Princ radosti".

ĆASKANJE SA ROBOTOM: Voditelj joj je postavio OVO pitanje, a njen odgovor je totalno JEZIV! (VIDEO)

I kako to sudbina ume da namesti, uskoro su se Slatkica i Princ radosti sreli u bepućima interneta. Ispostavilo se da oboje imaju bračne probleme, i uskoro se razvilo prijateljstvo pa onda i ljubav.

Muškarac drži telefon i gleda sumnjičavo ka ženi
Foto: Profimedia

- Totalno sam se zaljubila i više nije bilo nazad. Bila sam potpuno uverena da sam našla čoveka svog života, a pritom je bio i u istom sosu od braka kao i ja - pričala je tada Sana.

Beograđanin se pohvalio na RADIJU da je prevario devojku, ona se uključila u program i UNIŠTILA ga!

I Adnan se zaljubio, pa je na kraju, prirodno, usledilo i upoznavanje uživo. I tada je usledio šok jer - Slatkica je bila Sana, a Princ radosti Adnan.

prevara
Foto: Profimedia

- Bio sam u potpunom šoku i nisam mogao da poverujem da je Slatkica, koja mi je pisala tako divne stvari, zapravo žena koju sam oženio i koja mi godinama nije rekla lepu reč - komentarisao je Adnan.

I možda vam to zvuči kao začetak potpaljivanja starog plama, Sana i Adnan su se, kako su izveštavali mediji, razveli.

SVI SU MISLILI DA JE ANA NEVERNA: Darka Lazića opčinila srpska manekenka (FOTO)

Priča možda jeste stara, ali vredi je ponoviti zbog pouke koja se može izvući - Adnan i Sana nisu uspeli u tome, ali da su se malo potrudili, sigurno bi Adnan iz Sane izvukao Slatkicu, a ona iz njega Princa, jer bilo ih je tu kada su stupili u brak. I pre nego što potražite sreću na internetu i stavite tačku na brak, pokušajte da probudite te "slatkice" i "prinčeve"!

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd