Skip to main content
Fejsbuk

NAJVEĆI PAD FEJSA U ISTORIJI! Već deset sati traju problemi, korisnici na ivici živaca!

Foto: Profimedia
Problemi!

Više od 10 sata traju veliki problemi sa radom Fejsbuka, a ovim problemom bili su pogođeni brojni korisnici širom sveta -  u SAD, Centralnoj i Južnoj Americi i Evropi, ali i u delovima Azije, najviše u Japanu. Fejsbuk je uglavnom proradio nakon najvećeg pada u istoriji. Ali, još ima problema, javlja jutros CNN Biznis.

Veruje se da je to najveći prekid rada koja je ikada zadesio ovu društvenu mrežu.

Kako navodi portal Downdetector, koji prati rad popularnih sajtova na internetu, korisnici iz nekoliko zemalja prijavili su da imaju problema sa funkcionisanjem platforme.

- Problemi su počeli u 11.56 prema vremenu na istočnoj obali SAD - navodi se u izveštaju.

Fejsbuk je putem Tvitera morao da objasni šta se dogodilo. Nisu puno rekli, samo su naglasili kako se ne radi o hakerskom napadu.

Ovo će ubuduće na Fejsbuku biti STROGO ZABRANJENO!

Ovo će ubuduće na Fejsbuku biti STROGO ZABRANJENO!

Međutim, korisnici i drugih platformi koje su u vlasništvu ovo tehnološkog giganta - uključujući Instagram, Mesindžer i Vocap - prijavili su povremene probleme u pristupu uslugama i objavljivanju sadržaja.

Umesto selfija i ažuriranja statusa, mnogi su dobili poruku o grešci koja je glasila: "Žao mi je, nešto je pošlo naopako. Radimo na tome da ovo popravimo što je brže moguće".

Koliko su mnogi bili isfrustritani i besni, najbolje govori to što su na Tviteru napravili hešteg #FacebookDown i #InstagramDown. Ljudi su koristili ove oznake da bi postavili mimove i šale o popravci, spekulisali su o uzrocima ovg kvara i davali su trgovinske savete kako da kompanije prežive bez ove aplikacije.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd