fbpx
Skip to main content
Elon Mask

Napravili su Elon Mask generator imena

Foto: Profimedia
Dali su kontroverzno ime...

Elon Musk i Grimes oborili su internet kad su otkrili da će nazvati svoje novorođenče X Æ A-12 – ime toliko zbunjujuće da je CEO kompanije Tesla morao da ode u Joe Rogan-ov podkast da ga objasni (čak i nakon što je Grimes to već učinila na Twitter-u).

Developer Richard Reis smatrao je da postoji nedostatak nerazumljivih imena, pa je kreirao generator Elon Musk imena – alat koji predviđa kakvo bi bilo vaše ime da je milijarder vaš otac.

Amazon vodi borbu za kosmički prostor

Amazon vodi borbu za kosmički prostor

Kina ima nove kosmičke ambicije

Kina ima nove kosmičke ambicije

Twitch radi na novim "rijaliti" formatima

Twitch radi na novim "rijaliti" formatima

Sve u svemu, Musk koji će uskoro biti uhapšen (jer je otvorio Tesla fabrike uprkos lokalnim zakonima) rekao je Joe Rogan-u da je njegov jedini doprinos ovom slavnom imenu „A-12“ deo, prethodnik njegove omiljene letelice, SR-71 Blackbird. Ostalo je bila ideja njegove partnerke Grimes. U svakom slučaju, i Grimes takođe zaslužuje deo krivice.

Elonifikujte svoje ime

Da se vratimo na generator: Jednostavno unesite svoje ime i alat će ga odmah pretvoriti u njegov Musk-Grimes oblik. Na primer, Jack postaje J λ C-K, Melinda se pretvara u M ΞLι N-D4, a Anatolij se pretvara u A πλTΦ L-1Y. Shvatate već obrazac.

Ovo je sve zabava i igra, ali da vidimo šta se dešava kada se generator stavi na ultimativni test, ime svih imena: X Æ A-12.

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
1 Beograd