fbpx
Skip to main content
majkl

NE MORATE BITI PRELEPI: Ugledni naučnici utvrdili kako izgleda IDEALNA PROFILNA SLIKA! Inboks će vam biti pun

Foto: Facebook printscreen
Ovo je savet koji je pomogao mnogim usamljenim dušama...

Put do ljubavne sreće danas često uključuje i šetnju virtuelnim servisima za spajanje usamljenih srca ili jednostavno društvenim mrežama gde je puno lakše započeti razgovor ili 'kliknuti' s nekim, a romansu nastaviti privatnim porukama.

Prvi korak je lakše napraviti online nego uživo, ali otežavajuća okolnost virtuelnog očijukanja je što dojam o nekome stvaramo uglavnom temeljem slike i napisanih reči.

Upravo profilna slika je ključni element koji najviše govori o osobi koja stoji iza profila, a u zanimljivom Ted predavanju matematičarka Hana Fraj otkrila je naučne činjenice koje stoje iza 3 osnovna pravila za dobru profilnu sliku na stranicama za pronalaženje srodnih duša. 

NEVEROVATNO PROST NAČIN: Evo kako se OTKRIVAJU ŠIFRE na telefonima

Poruka na Fejsbuku
Foto: Profimedia

Dakle, profilna slika treba biti:

1. Ne predobra i besprekorna

Ako vam je profilna slika 'ispeglana' u Fotošopu, slikana iz ugla iz kojeg najbolje izgledate to nije dobro iz dva razloga - prvo, odbićete potencijalne udvarače koji će na prvi pogled proceniti da ste 'predobri' za njih i drugo, stvorićete prevelika očekivanja i reskirati da kod upoznavanja uživo ljudi budu razočarani što ne izgledate kao na fotografiji.

2. Ne loša

Naravno, za profilnu fotografiju neće postaviti neku na kojoj izgledate najgore moguće  - tako ćete odbiti potencijalne udvarače.

CRTATE KATASTROFALNO? Nemajte brige, Gugl našao fenomenalno rešenje da postanete PRAVI UMETNIK

Fabio
Foto: Facebook printscreen/Fabio Cannavaro

3. Posebnost

Najbolja profilna fotografija reći će nešto o vama, pokazati zašto ste posebni - ako uživate u jedrenju, stavite fotografiju s jedrenja, ako ste poznati po zaraznom osmehu - fotografija na kojoj se smejete će najviše reći o vama, iako to nije možda ona na kojoj najbolje izgledate.

UGAŠENO 30.000 PROFILA: Fejsbuk sprovodi čistke - evo kako da SAČUVATE svoj

 

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
12 Beograd