fbpx
Skip to main content
Hotel

NEVEROVATNA INOVACIJA U HOTELIJERSTVU: I u ovoj oblasti nastupa vreme digitalizacije

Foto: Profimedia
Zanimljivo...

Nakon što su najavili da pokreću regionalnu gejming ligu, Vipnet je pokazao i da ima ambicije u hotelskom biznisu kao novom izvoru prihoda. Zajedno sa Samsungom predstavili su aplikaciju Mobilni hotel koja će gostima omogućiti otključavanje sobe, ali i drugih sadržaja u hotelima te pristup svim digitalnim sadržajima. 

Svoj sistem prvo će ugraditi u hotel One Suite u Srebrenom, a radi se o aplikaciji koja se može potpuno prilagoditi svakom hotelu. Taj digitalni ključ koji ostaje u vašem telefonu do odjave ipak je nešto sigurniji i praktičniji od običnih kartica, jer manji su izgledi da ćete izgubiti telefon, a i uvek vam je negde pri ruci. Inače, taj ključ u mobilnom preko Bluetootha se spaja s vratima kako bi ih mogli otključati.

Gugl ima novi servis: Kada vas prepozna na fotografiji, odmah vam je šalje

vip
Foto: Vipnet printscreen

No, osim digitalnog ključa, aplikacija nudi i mogućnost hotelima da nude sve informativne i zabavne sadržaje na jednom mestu, ali i druge informacije koje bi mogle povećati potrošnju turista izvan hotela. Tako su demonstrirali i da u slučaju nekih vremenskih neprilika gostima mogu poslati notifikaciju s preporukom drugih aktivnosti. 

GASITE RAČUNAR NA DUGME? Obavezno pročitajte ovo i vidite koliko štete pravite

 

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd