fbpx
Skip to main content
Netflix

Nova funkcija na Nrtfliksu pomaže da se ukloni neželjeni sadržaj

Foto: Profimedia
Zanimljivo....

Netflix korisnike je nedavno obradovala nova funkcija, a u pitanju je “Remove from row” – opcija koja nepoželjne sadržaje uklanja iz “Continue Watching” sekcije. Tako je pretplatnicima pružena mogućnost da se oslobode onih programa koje su počeli da gledaju greškom, ili, pak, namerno, ali im se nisu dopali. Nepoželjne serije, te filmovi, su sve do sada dugo ostajali među “Continue Watching” ponudama, što se sada menja zahvaljujući novoj opciji.

Jedana od prednosti Netflix-a jeste i bogata ponuda, a što je broj sadržaja veći to je veća i šansa da se odabere nešto što nije po ukusu korisnika. Problem je bio što gledaoci nisu mogli da se oslobode onoga što ne žele dalje da gledaju, pa su takvi sadržaji ostajali na spisku i nakon što bi korisnika izabrao „palac na dole“ kao negativnu ocenu, a u nadi da će ga servis nakon toga osloboditi onoga što ne želi dalje da gleda. Istina je da bi programi vremenom nestajali, a sa pojavom novih sadržaja, ali je proces trajao previše dugo. Postupak je sada pojednostavljen, pa korisnici mogu da kliknu na naslov onoga što ne žele dalje da prate, i potom izaberu “Remove from row”.

Nedavno je izvršena transakcija od milijardu dolara u Bitkoinu

Nedavno je izvršena transakcija od milijardu dolara u Bitkoinu

Prošlo je 50 godina od prvog komercijlanog video poziva

Prošlo je 50 godina od prvog komercijlanog video poziva

Samsung neće učestvovati na ovodišnjem IFA sajmu

Samsung neće učestvovati na ovodišnjem IFA sajmu

Nova opcija je dostupna već neko vreme, ali je pažnju privukla tek u junu, budući da je postala dostupna i iOS korisnicima. Iz kompanije kažu da je ipak moguće da funkcija nije stigla do svih korisnika, a takvim korisnicima se preporučuje “sakrivanje naslova” kao mera oslobađanja od suvišnih sadržaja.

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd