fbpx
Skip to main content
gmail

NOVOSTI IZ GUGLA: Stiže NOVI Džimejl, STARI će uskoro biti UGAŠEN!

Foto: Profimedia
Nova verzija Džimejla.

Gugl je najavio da će novi Džimejl svima biti dostupan u julu, a do oktobra ove godine stari će biti ugašen.

KRSTAJIĆ: Najbitnije da smo dobili utakmicu, u Milenkoviću vidim Vidića (FOTO)

Novi Džimejl trenutno je dostupan u takozvanom Early Adopter Programu (EAP) s opcijom isprobavanja pre nego što bude dostupan svima.

Poslovni korisnici Džimejla, kojima je već dostupna nova verzija, u julu će imati više opcija. Vlasnici domena moći će da odaberu da odbiju ili da zadrže novi Džimejl, odnosno moći će svako ponaosob da odabere šta želi.

Mobilni telefoni su sve tanji - ako su vam dosadili, pogledajte ovaj NAJDEBLJI! (VIDEO)

Taj izbor neće biti dostupan dugo. Osam nedelja nakon što novi Džimejl bude dostupan, Gugl će jednostavno sve korisnike prebaciti na novi Džimejl, s time da će im još četiri nedelje ostaviti opciju za prebacivanje.

OVAKO UGROŽAVATE SVOJU BEZBEDNOST: Šest najčešćih grešaka koje ljudi prave sa lozinkama

Pogledajte kako će izgledati novi Džimejl:

Bitan deo novog dizajna je takozvani Confidential Mode (poverljivi način), koji postavlja rok trajanja na poslate poruke koje se nakon tog roka automatski brišu, a jedna od najvećih promena je nova traka koja će vam se pojaviti sa desne strane na kojoj možete jednostavno pristupiti „Gugl Calendar-u“, „Google Keep-u“ i „Google Tasks-u“, koji će od danas biti dostupni i u verzijama za iOS i Android.

UZDRMALI PLANETU: 7 najvećih skandala u svetu IT-ja

Još jedna od novosti je takozvani „Snooze“ mod pomoću kojeg ćete primljenu poruku moći da odložite na određeno vreme, a dobićete i opciju dodatnih notifikacija za poruke visokog prioriteta.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd