fbpx
Skip to main content
android

Od sada POKRETNA POZADINA na svim Androidima uz pomoć jednostavne aplikacije!

Foto: Profimedia
Većina aplikacija za wallpaper-e ne nudi mnogo više od toga što nude galeriju statičnih slika ili konzerviranih animacija, ali kreator programa Action Launcher Kris Laci veruje da može bolje od toga.

On je predstavio aplikaciju SwirlWalls za Android koja ima za cilj da pozadine učini mnogo interaktivnijim. Psihodelične pozadine direktno ne reaguju samo na osnovni dodir, već i na brzinu – brzo prevlačenje okreće grafiku drugačije od sporog povlačenja. Pozadina takođe može da reaguje na pokret ako ste skloni da telefon koristite obema rukama.

Pozadine možete prilagoditi remiksima, tamom, brzinom centrifuge i drugim finim podešavanjem i prepoznaće tamnu temu vašeg telefona. Čak je donekle praktično jer možete podesiti gest kojim ćete zaključati ekran uređaja, navodi PCPress.

SwirlWalls će vas koštati 5 dolara, ali Laci je naglasio da je to jednokratna kupovina bez pretplate, oglasa ili kupovine u aplikaciji. A ako kovitlaci nisu vaša stvar, dolazi još aplikacija u okviru serije ActionWalls. Da li je ovo privlačno ili ne, zavisi od toga koliko želite da pozadina bude privlačna, ali možda bi bilo isplativo ako želite telefon koji je živahan čak i kada buljite u svoje ikonice.

android
android
Foto: Profimedia

SD vesti

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd