Skip to main content
Džebana

OVO SMO ČEKALI! Gmail uvodi novinu koja će SVIMA biti od koristi (FOTO)

Foto: Profimedia
Olakšava život.

Zakazivanje mejlova unapred dosad je bilo moguće samo uz pomoć spoljnih aplikacija, a Gmail od sada tu mogućnost uvodi među svoje postojeće opcije, piše Verge.

Ovo će biti NAJJEFTINIJI novi Ajfon U 2019! (VIDEO)

Ovo će biti NAJJEFTINIJI novi Ajfon U 2019! (VIDEO)

Jednostavna za korišćenje, Gmailova nova opcija korisnicima će omogućavati upravljanje i zakazivanje slanja poruka. To već sada možete isprobati u svega nekoliko klikova koristeći aplikaciju na telefonu ili verziju na računaru.

Ako to radite na računaru, redosled radnji je sledeći:

1. Otvorite novu e-poštu.

2. Kliknite na torugao uz plavu opciju "Pošalji".

Gmail
Gmail
Foto: Google printscreen

3. Odaberite neko od predloženih vremena ili kliknite na "Odaberi datum i vreme" kako biste uneli željeno vreme slanja.

4. Kliknite na "Zakaži slanje".

Kada je reč o mobilnoj aplikaciji, koraci su isti, a samo jedna stvar je nešto drugačija - umesto drugog koraka koji uključuje dugme "Send" potrebno je, pri otvaranju nove poruke, kliknuti na tri tačkice u gornjem desnom uglu ekrana. Tada će vam se otvoriti opcije za zakazivanje vremena slanja koje ste predvideli.

Da biste uredno vodili evidenciju i raspored zakazanih mejlova, Gmail je dodao novu mapu pod nazivom "Schedules". Ako pak odlučite da neki od zakazanih mejlova ne želite da pošaljete, jednostavno uđite u mapu "Schedules", otvorite poruku koju želite da otkažete i odaberite "Cancel". U tom slučaju, poruka će se vratiti u skice.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare
Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd