Skip to main content
Igra Pagan Online

POVRATAK KORENIMA: Ekipa iz Novog Sada napravila je SRPSKU VERZIJU legendarnog Diabla! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/Fevir
Bogato nasleđe pogodno za igranje.

Novosadska ekipa Mad Head Gamesa, nedavno je uspešno pokrenula program early accessa za igru "Pagan Online", koji čak i u ovoj, razvojnoj, verziji igračima može svašta da ponudi.

Pojavila se fotka Galaxy notea 10, ali ispostavilo se da je LAŽNJAK! (FOTO)

Pojavila se fotka Galaxy notea 10, ali ispostavilo se da je LAŽNJAK! (FOTO)

Pagan Online je smešten u okruženje slovenske mitologije, s gomilom nama zabavnih referenci poput “drevna kutia”, koja će igračima iz neslovenskih zemalja predstavljati samo još jedan čudan naziv pretežak za izgovaranje. Pagan Online u početku nudi tri heroja, pri čemu valja biti oprezan. Nakon što odaberemo jedan, drugi ne možemo otključati dok ne sakupimo dovoljan broj kristala, što je u najmanju ruku preko nekoliko sati igranja. 

Svog heroja kontrolišemo klasičnom kombinacijom WASD, a okolni tasteri i miš služe za usmeravanje napada i izvršavanje specijalnih moći. Postoji mogućnost biranja misija, koje su realno vrlo kratke, pri čemu one duže iziskuju dvadesetak minuta igranja. 

Što se tiče sadržaja samih scenarija, oni se sastoje od talasa protivnika koji variraju zavisno od samog poglavlja priče, kao i bossova za koje valja primeniti različite taktike. 

Uz mogućnost izrade gomile predmeta, otključavanje likova, njihovo opremanje, izbor različitih težina, Pagan Online deluje bogato i zabavno, premda je vidljivo da na njemu ima još dosta posla, što uz činjenicu da je izlazak zakazan za ovu godinu, developerima ostavlja malo vremena za neke veće izmene koje su, prema mišljenju igrača ove razvojne verzije, nužne. Ipak, lepo je vratiti se paganskim korenima i svaka čast na trudu. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd