fbpx
Skip to main content
Netflix

Radi se animirana serija po Splinter Cell tematici

Foto: Profimedia
Netflix je uključen....

Nakon sedmogodišnje pauze, izgleda da bi se Splinter Cell mogao vratiti. Izveštaji iz Netflixa i Ubisofta pokazuju da se radi na animiranoj adaptaciji dugogodišnjeg stealth serijala popularne igre. Za Kolstada, suosnivača igre, se navodi da je i izvršni producent animirane serije. Netflix je navodno već isplanirao ukupno 16 epizoda raspoređenih tokom dve sezone.

Netflix
Foto: Profimedia

Serijal postoji već 18 godina

Pac-man puni 40 godina

Pac-man puni 40 godina

LOŠE VESTI ZA FANOVE: Tramp će ZABRANITI TikTok, a evo KADA odredba stupa na snagu

LOŠE VESTI ZA FANOVE: Tramp će ZABRANITI TikTok, a evo KADA odredba stupa na snagu

Oteli nalog poznate finansijske organizacije

Oteli nalog poznate finansijske organizacije

Originalni Splinter Cell je izašao sada već davne 2002. godine. Do danas, franšiza je ukupno dobila 6 nastavaka i brojne dodatke. Svih sedam igara vodio je glavni lik Sam Fisher, bivši marinac kojeg je regrutovala Agencija za nacionalnu bezbednost (NSA), da bi preuzeo tajne špijunske operacije širom sveta. Do Blacklist verzije, 2013 godine, glumac Michael Ironside davao je glas Fisheru, dajući njegovom liku autentičnost i integritet. Ubisoft je izgleda rešio da popularnost ove igre usmeri ka animiranoj seriji, pa se očekuje da u saradnji sa kompanijom Netflix naprave popularnu seriju u dve sezone, ukupno 16 epizoda.

Do sada se zna samo da je film Splinter Cell počeo da se snima oko 2017. godine, a Tom Hardy je trebalo da igra ulogu Fishera. Od tada nije bilo novih detalja oko filma. Nakon propasti filmske adaptacije igre Assassin’s Creed u 2016. godini, animirana serija bi možda mogla bolje da prođe i donese veće prihode Ubisoftu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
-4 Beograd