Skip to main content
Ajfon 11 Pro Max

RAZBUCAO JE NAJNOVIJI AJFON NA KOMADE i otkrio da postoji jedna OPASNOST! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/JerryRigEverything
Ipak, više je pohvala nego pokuda.

Mnogi koji su se već domogli novog Ajfona 11, posebno Jutjuberi, ne štede reči hvale na novo (preskupo?) čedo iz Epla, ali ima i onih koji su mu već našli mane. 

10.000 GODINA BRŽI OD NAJBRŽEG! Iz Gugla tvrde: "Imamo superkompjuter!"

10.000 GODINA BRŽI OD NAJBRŽEG! Iz Gugla tvrde: "Imamo superkompjuter!"

Jedan od njih je Jutjuber sa kanala "JerryRigEverything" koji se bavi rastavljanjem skupih stvari, a njegov posao je da rastavi Ajfon, ili neki drugi telefon, na sitne komade i vidi kako to stvarno funkcioniše unutra. 

Ajfon 11 Pro Max u sebi ima ogromnu bateriju od 3.969 mAh, što je znatno bolje od prošlogodišnjeg modela i garantuje bar za nijansu duže korišćenje mobilnog pre novog punjenja. 

Sve u svemu, Džeri je prilično zadovoljan sa novim Ajfonom, jer je Epl u prošlosti često varao svoje kupce, najviše što se tiče specifikacija samog telefona. 

U svakom slučaju, baterija je ogromna, dok je matična ploča sićušna, pa postoji mogućnost da dođe do pregrevanja telefona, ili opasnosti da izgori, što mu ne bi bio prvi put. 

Kako god bilo, pogledajte snimak, zabavno je kad neko rastavi na komadiće jedan od najskupljih telefona današnjice, zar ne? Autor snimka ga na kraju i vrati u funkcionalno stanje, što dokazuje da zna šta radi. 

 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd