Skip to main content
Komunizam

SMRT FAŠIZMU, SLOBODA NARODU! Stiže igra u kojoj su glavni likovi PARTIZANI! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Bilo je vreme.

"Partisans1941" je strategija u realnom vremenu, koja pokušava da sagleda događaje s početka Drugog svetskog rata na malo drugačiji način, baveći se teškim svakodnevnim životom ruskih partizana, ali u njoj ima i akcije. 

BLOKIRANJE WhatsApp-a: Nova opcija na omiljenom servisu za dopisivanje - mnogima se neće dopasti

BLOKIRANJE WhatsApp-a: Nova opcija na omiljenom servisu za dopisivanje - mnogima se neće dopasti

Ako ste oduvek želeli da vodite partizane, uskoro ćete dobiti priliku, i to u predstojećoj igri moskovskog Alter Gamesa. Neće to biti klasično puškaranje, a kako navode developeri, ni istorijska simulacija. Najavljuju složenu taktičku igru u kojoj će vas do pobede voditi informacije, strpljenje i oprez.

Kao zapovednik, vodićete više od deset partizana od kojih svaki ima jedinstvenu priču. Neki će biti obučeni vojnici, a neki obični civili. Na vama je da ih provedete kroz neprijateljske redove. Igra će uključivati nekoliko modova. Zasad je potvrđena samo za PC platformu, ali datum izlaska još nije poznat. 

Drugi svetski rat tema je brojnih igara, prvenstveno pucačina iz prvog lica, a neke igre izazvale su i kontroverze. Tako su neki morali iz svojih igara da maknu nacističke simbole, kako bi mogli igru da plasiraju na određeno tržište. Nemačka je prošle godine ipak ukinula potpunu zabranu prikaza nacističkih simbola u video igrama. Međutim, ni u jednoj od tih igara u fokusu nisu bili partizani, iako su u njima bili prikazani kao vojnici različitih vojnih sila.

SPAVATE LI MIRNO, GIGANTI? Huawei ostvario rast prihoda od neverovatnih 39 odsto!

SPAVATE LI MIRNO, GIGANTI? Huawei ostvario rast prihoda od neverovatnih 39 odsto!

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd