Skip to main content
Huawei kina

SPAVATE LI MIRNO, GIGANTI? Huawei ostvario rast prihoda od neverovatnih 39 odsto!

Foto: Profimedia
Treći igrač među velikima.

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, a što predstavlja porast od čak 39 odsto u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

FENOMENALAN NOVITET NA INSTAGRAMU: Inovacija na "storiju" oduševiće korisnike! (VIDEO)

FENOMENALAN NOVITET NA INSTAGRAMU: Inovacija na "storiju" oduševiće korisnike! (VIDEO)

Ovako dobri rezultati plod su fokusa na ICT infrastrukturu i pametne uređaje, prilikom čega je kompanija nastavila da povećava delotvornost i kvalitet poslovanja.

huawei
Foto: Profimedia

Tekuća godina biće za Huawei Consumer Business Group od velikog značaja i zbog razvoja infrastrukture i razvoja 5G mreže. Samo do kraja prošlog meseca Huawei je potpisao čak 40 komercijalnih ugovora za razvoj infrastrukture za 5G mrežu s nizom operatera širom sveta i to s postavljanjem ukupno 70.000 5G baznih stanica.

Takođe, u prvom tromesečju 2019. godine, Huawei Enterprise Business Group lansirala je svoju digitalnu platformu i svoju novu strategiju “Huawei Inside”.

Huawei Enterprise Business Group takođe je uvela prvu Wi-Fi 6 pristupnu tačku s 5G uslugom. S krajem prvog tromesečja 2019. godine, Huawei je isporučio više Wi-Fi 6 proizvoda nego bilo koja druga kompanija u svetu.

Nadalje, u prvom kvartalu 2019. godine Huawei je isporučio 59 miliona pametnih telefona, a u drugim poslovnim segmentima kao što su računari, pametne kuće i odevni predmeti – Huawei takođe beleži dobre rezultate.

Sada je jasno - giganti Samsung i Epl i ta kako imaju razloga za brigu, jer ih Huawei pobeđuje i u odnosu cena naspram odličnog kvaliteta mobilnih telefona. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd