fbpx
Skip to main content
Ajfon X

SRAMOTA! Novi Ajfon košta preko 1.000 EVRA a korisnici već OTKRILI IRITANTNU GREŠKU! (FOTO)

Foto: Twitter printscreen
Epl se još nije oglasio!

Novi Ajfon definitivno je jedan od najiščekivanijih mobilnih telefona godine pa nije ni čudo da su ljubitelji tehnologije prvom prilikom pohrlili po svoj primerak. No mnoge od njih iznenadio je neočekivan problem, piše MacRumors.

PA NAJZAD! Tviterova istorijska novina - evo šta su konačno uveli!

Radi se o jednoj prilično neugodnoj mani koju je teško ignorisati. Naime, mnogima se uz desni rub ekrana pojavila tanka neonska zelena linija.

- Igrao sam se sa svojim novim Ajfonom i odjednom se ovo dogodilo. Pojavila se stvarno blještava zelena linija duž desne strane ekrana - podelio je jedan korisnik na Eplovom forumu.

 S obzirom na cenu od oko 1.200 dolara, jasno je da su se korisnici razbesnili otkrivši problem. Linija nije bila vidljiva kada su telefon prvi put upalili, već se pojavila pošto su koristili kraće vreme. 

- Već prvi dan kad sam ga kupio pojavila se žarkozelena linija - požalio se korisnik. 

Čini se da ova greška nije ograničena na model Ajfon X jer su je prijavili i korisnici 64GB i 256GB verzije uređaja, a takođe se nije pojavila samo na jednoj lokaciji, već su prijavljeni slučajevi iz raznih delova sveta, od Amerike do Australije. Neki korisnici na društvenim mrežama nazvali su je "zelenom linijom smrti", aludirajući na "plavi ekran smrti", problem koji je poznat korisnicima Windows-a, a javlja se kad dođe do kritične greške u sustavu.

Resetovanje uređaja ne rešava problem, a Epl je očito svestan ove mane jer su korisnici otkrili da su im bez problema zamenili uređaje. Ipak, nisu pojasnili kako je došlo do problema.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 3 Pogledaj sve komentare
Warranty's picture

Warranty

Šta se bune? Pa ta linija samo pokazuje vek trajanja telefona. Baš lepo od proizvođača. Kad se skrati do dole, znate d aje vreme da kupite drugi.

2 | 0
Viod's picture

Viod

Zapravo obratno, kada ta linija bude od gore do dole vreme je za novi telefon.

0 | 0
WP korisnik's picture

WP korisnik

Windows Phone nema tih problema... :P

0 | 0

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd