Skip to main content
Emanuel Maršal

Srpski Comtrade postao strateški partner najveće blokčejn kompanije na svetu (VIDEO)

Foto: Telegraf.rs
Novi uspeh.

Emanuel Maršal, generalni direktor kompanije ConsenSys: Rad sa kompanijom Comtrade je bio briljantan. Odmah su se uklopili u naš tim. Momci imaju fantastičan stav i odnos prema radu. Srećni smo što imamo priliku da sarađujemo.

ConsenSys je najveća blokčejn kompanija u svetu, sada sa više od 1.000 ljudi na svim kontinentima. A od sada ova kompanija je započela saradnju sa kompanijom Comtrade.

- Mi smo najrasprostranjenija i najnaprednija blokčejn kompanija na svetu. Blokčejn tehnologija biće transformativna za mnoge industrije. To je novi način rada, interakcije i međusobne razmene vrednosti. Sarađivanje sa drugim kompanijama i drugim grupama je veoma bitno za nas. To je u srži blokčejn tehnologije - kaže Emanuel Maršal, generalni direktor kompanije ConsenSys.

Kompaniji je trebao tim koji je bio spreman da radi od prvog dana.

- Uvek u partneru tražimo tim koji je talentovan, profesionalan, pouzdan i koji brzo reaguje. Mogu da kažem da smo to našli sa kompanijom Comtrade. Bili smo uključeni u projekat finansiranja trgovine robom koji je trebalo da donese brz profit. Trebao nam je tim koji je bio spreman da radi od prvog dana, ne tim kome će trebati vremena da se uhoda - kaže Mark Ugboma, programski menadžer kompanije ConsenSys.

Comtrade se brzo prilagodio potrebama projekta i tehnologiji koja se koristi.

- Kada imate partnera, radije ih brzo izložite aplikacionom sloju, nego tehnologiji koja je u srži, ali su se oni vrlo brzo prilagodili ne samo aplikacionom sloju, već su i razumeli glavnu tehnologiju koje je u našem slučaju blokčejn - navodi Emanuel Maršal.

ConsenSys uvodi blokčejn tehnologiju koja je inovativna.

- Najveći talenti žele da rade na inovativnim stvarima. Comtrade uvodi svoju stručnost u preduzetništvu, ideja je da ceo tim radi na nečemu inovativnom, kao što je blokčejn - kaže Mark Ugboma.

ConsenSys i Comtrade laku su uspostavili dobru saradnju.

Mark Ugboma
Mark Ugboma
Foto: Youtube printscreen/Comtrade group

- U kompaniji ConsenSys mi imamo jak preduzetnički način razmišljanja. Znali smo da su u kompaniji Comtrade profesionalni i veoma talentovani, imaju agilan i pouzdan pristup inženjerstvu, rade baš kao i mi. Zbog toga smo se uklopili sa kompanijom Comtrade od samog početka - kaže Emanuel Maršal.

To potvrđuju i reči programskog direktora.

– Komunikacija sa timom iz kompanije Comtrade je bila odlična. Profesionalni su, naši timovi koji su sarađivali sa Comtrade timom su uvek imali pozitivna iskustva što se tiče performansi i isporuke, bilo je odlično - kaže Mark Ugboma.

Prema rečima Emanuela Maršala, rad sa kompanijom Comtrade je bio briljantan.

- Odmah su se uklopili u naš tim. Momci imaju fantastičan stav i odnos prema radu. Srećni smo što imamo priliku da sarađujemo.

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
24 Beograd