fbpx
Skip to main content
Vajber

Šta su to skrivene Viber poruke i kako da vaši četovi ostanu zaštićeni od radoznalih očiju?

Foto: Profimedia
Skrivene konverzacije su zaštićene PIN-om i nisu vidljive za druge koji se domognu vašeg telefona...

Jedna od najpopularnijih čet aplikacija na našim prostorima korisnicima nudi dodatni stepen zaštite poruka. Skriveni Viber razgovori su zaštićeni PIN-om i nisu vidljivi za druge koji se domognu telefona korisnika.

Postupak skrivanja i otkrivanja Viber prepiske je jednostavan i brz:

  • Ako ste Android korisnik, zadržite prst na razgovoru koji želite da zaštitite, pa zatim u meniju odaberite "Hide Chat". Potom unesite tajni PIN kod i odabrana konverzacija će biti sakrivena.
  • Ako koristite iOS, odnosno iPhone, potrebno je da otvorite aplikaciju, zatim da na ekranu sa razgovorima prevučete prstom razgovor na levo i da onda odaberite opciju "Hide".

Vajber
Foto: Profimedia

Ako želite ponovno da otkrijete skrivenu prepisku, otvorite razgovor, povucite levo ili dodirnite ikonicu zupčanika u gornjem desnom uglu ekrana.

Zatim pronađite opciju "Unhide this chat", unesite PIN ili je otključajte otiskom prsta ili prepoznavanjem lica, u zavisnosti od toga koju ste vrstu zaštite odabrali. Prepiska će tada ponovno postati vidljiva i moći ćete da pronađete među ostalim porukama.

Ako želite da vidite listu svih svojih skrivenih razgovora prvo otvorite Viber, zatim skrolujte na dole dok ne pronađite ikonicu za pretragu. Upišite ime kontakta sa kojim imate tajnu prepisku i na ekranu ćete dobiti sve tajne poruke.

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd