Utorak 19. mar 2024.
Dopisivanje

Stižu nam novi smajliji za 2021, koji ćete prvo iskoristiti? (FOTO)

Foto: Profimedia
"Aplikacije bi mogle da počnu da dobijaju ažuriranja u predstojećim nedeljama i mesecima, dok će glavni apdejti operativnih sistema postati dostupni od januara 2021. godine"

Veliki broj novih emodžija biće nam na raspolaganju od sledeće 2021. godine. Do sada ih je odobreno i na uređajima će biti dostupno ukupno 217. Među njima su neki novi, neki malo izmenjeni, kao i neki identični jedni drugima samo sa različitim bojama kože.

Pošto kompanije, kao što su Apple, Google i Microsoft, prilagođavaju dizajn novih verzija popularnih Smajlija sopstvenim operativnim sistemima, novi emodžiji se u različito vreme pojavljuju na različitim uređajima.

Novo izdanje nosi oznaku Emoji 13.1. i korisnicima će ponuditi nove mogućnosti, pa će tako npr. parovi uskoro moći da šalju smajlije koji liče na njih.

- Aplikacije bi mogle da počnu da dobijaju ažuriranja u predstojećim nedeljama i mesecima, dok će glavni apdejti operativnih sistema postati dostupni od januara i pristizati sve do okotobra 2021. godine - navodi Emojipedia blog.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
9 Beograd