fbpx
Skip to main content
Siri se bavi politikom

SVAKA IM ČAST: I oni imaju svoju " Siri"

Foto: Youtube printscreen/Página Siete
Imaju sve svoje...

Budući da nema Google Assistant-a na poslednjim Huawei-jevim uređajima, uključujući i P40 seriju, kompanija je predstavila svog digitalnog asistenta – Celia. Komande koje će razumeti za sada su na engleskom, francuskom i španskom i vrlo su slične onima koje je Apple-ov asistent imao po objavljivanju, poput nekih osnovnih glasovnih instrukcija sa glavnim mogućnostima i funkcijama telefona.

Huawei
Foto: Profimedia

Hey, Celia

Primera radi, vesti o vremenskim uslovima, zahtevi za slanje tekstualnih poruka i poziva. Takođe će moći da postavlja podsetnike, komunicira s vašim kalendarom, a i prevodi. Huawei se nada da će njihov pokušaj završiti bolje nego Samsung-ov Bixby.

LEPO: Amazon plaća duplo svoje radnike

LEPO: Amazon plaća duplo svoje radnike

NOVITET: Jutjub Music prikazivaće tekstove pesama

NOVITET: Jutjub Music prikazivaće tekstove pesama

LEPO: Huawei predstavio telefone visoke klase

LEPO: Huawei predstavio telefone visoke klase

Prvi put, Celia je pomenuta prošle godine, kao globalna verzija asistenta za kinesko tržište zvanog Xiaoyi. Poput prethodnika, Celia će takođe moći da koristi AI Huawei-jevih uređaja da prepoznaje objekte, a pretpostavka je i donosi dodatne informacije o tim objektima.

Celia će se pojaviti i na drugim Huawei-jevim uređajima kroz OTA ažuriranje u toku godine, kada EMUI 10.1 zvanično dođe uz P40 seriju 7. aprila.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
17 Beograd