Skip to main content
Tviter

Tviter uvodi NOVU OPCIJU - deo korisnika NEZADOVOLJAN: Sredstvo za cenzuru!

Foto: Profimedia
Skrivanje tvitova!

Tviter priprema opciju koja će korisnicima omogućiti bolje moderiranje rasprava ispod sadržaja koji su postavili na tu microblogging platformu, što uključuje i skrivanje tvitova drugih korisnika.

Mišel Jasmin Hag, starija menadžerka za proizvode u Tviteru otkriva kako ta microblogging platforma priprema novu opciju koja će pospešiti tok rasprava, te doprineti stvaranju kvalitetnije rasprave na profilima korisnika.

HVALA TI FEJSBUČE: Nova OPCIJA oduševila milione korisnika: Ovo smo čekali godinama

HVALA TI FEJSBUČE: Nova OPCIJA oduševila milione korisnika: Ovo smo čekali godinama

Naime, korisnici koji su podelili neki sadržaj imaće mogućnost skrivanja tvitova koji su nastali kao odgovor na taj sadržaj.

To će moći da učine putem nove "Hide Tweet" opcije, koju će korisnici moći da iskoriste uz već postojeće opcije kao što su block, mute i report (putem poslednje može se prijaviti samo sadržaj koji krši pravila Tvitera, dok prve dve menjaju stanje samo za korisnika koji blokira sadržaj).

Odmah nakon najave nove opcije pojedini korisnici Tvitera izrazili su svoje nezadovoljstvo ističući kako bi ona potencijalno mogla da posluži kao sredstvo za cenzuru mišljenja. Međutim, korisnici će i dalje moći da vide skrivene tvitove i to putem posebnog menija.

Javno testiranje opcije kreće u nadolazećim mesecima.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd