fbpx
Skip to main content
Twiiter

Tviter uvodi zakazivanje tvitova

Foto: Profimedia
Novina...

Do sada je za objavljivanje Tweet-ova na Twitter-u bila neophodna upotreba nekih nezavisnih programa, kao što je na primer Tweetdeck. Međutim, od sada prestaje potreba za njima, jer je ova društvena mreža zvanično uvela mogućnost zakazivanja tweet-ova. Eksperimentisanje sa ovom funkcijom traje više od godinu dana, ali je do sada ova opcija bila dostupna samo malom broju odabranih testera. Sada je ta funkcija prihvaćena i na raspolaganju je svim korisnicima Twitter-a.

Twitter nalog
Foto: Profimedia/ilustracija

Opciji se pristupa preko ikonice kalendara u dnu tweet kompozera, pored emoji dugmeta. Ukoliko želite da odložite objavljivanje tweet-a, dovoljno je da se klikne na tu opciju, umesto na dugme „Tweet“. Tada se otvara mogućnost definisanja datuma i vremena objave, a na raspolaganju je i lista zakazanih tweet-ova. U istom prozoru nalazi se i kolona „Draft“ što znači da je Twitter omogućio i čuvanje nedovršenih postova.

PRAVA SITNICA: Nećete verovati kolika je "plata" Elona Maska

PRAVA SITNICA: Nećete verovati kolika je "plata" Elona Maska

Prodavali štit od 5G mreže, a slali USB drive od 128 MB

Prodavali štit od 5G mreže, a slali USB drive od 128 MB

Epic gejm stor poklanja još jednu odličnu video igru

Epic gejm stor poklanja još jednu odličnu video igru

Da bi se poruka sačuvala kao draft, ne treba ništa specijalno raditi – dovoljno je da se iz kompozera izađe preko dugmeta „X“ u gornjem levom uglu. Jedino što u ovom slučaju treba obratiti pažnju je da se draft poruke ne sinhronizuju – ako ste ga snimili na desktop-u, nećete moći da ga vidite u Twitter aplikaciji na mobilnom telefonu – moraćete da preko telefona pristupite društvenoj mreži preko browser-a da biste ga videli.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
23 Beograd