Skip to main content
Instagram

VAŽNA NOVINA NA INSTAGRAMU! Ljubitelji storija će ovo smatrati FASCINANTNIM

Foto: Profimedia
Da li je?

Instagram Stories je jedna od najboljih funkcija servisa koji je u vlasništvu Facebooka, a omogućava deljenje bitnih momenata sa prijateljima (pratiocima). Zbog toga ne predstavlja iznenađenje što je i korisnička baza servisa eksplodirala tokom poslednjih godinu dana.

Međutim postoji određeni Stories sadržaj koji korisnici žele da bude vidljiv samo limitiranoj grupi ljudi, ali Instagram do sada nije imao ovu mogućnost. Sada je servis objavio da ima opciju deljenja Stories sa manjim brojem prijatelja umesto sa svim pratiocima.

Ovo je moguće učiniti kreiranjem liste bliskih prijatelja na Stories, koja će biti vidljiva samo korisniku. Kontakti neće imati mogućnost da zahtevaju da budu dodati u tu listu.

ON I CRNAC SU SPORNI: Fejsbuk je zabranio sliku francuskog predsednika zbog GOLOTINJE! (VIDEO)

Instagram
Foto: Profimedia

Kako biste počeli korišćenje nove funkcije, potrebno je da odete na svoj profil i izaberete "Close Friends List" u meniju sa strane. Takođe, znaćete dali su vas prijatelji dodali na svoju listu kada budete videli zeleni bedž tokom pregleda njihovih priča.

Nova funkcija dodaje nivo fleksibilnosti načinu na koji se dele lični momenti na Instagramu. Instagram ističe da je funkcija već globalno dostupna za Android i iOS verziju aplikacije.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd