fbpx
Skip to main content
Burgeraj

BURGERAJ SPUSTIO BEOGRAD NA VODU

Foto: Live Production
Uspešno je završen prvi Burgeraj - festival burgera by Birra Moretti koji je prevazišao sva očekivanja posetilaca i organizatora.

Burgeraj je spustio Beograd na vodu i učinio da Sava Promenada i Belgrade Waterfront tokom prethodna tri dana budu epicentar dobrog provoda i pravi raj za sve ljubitelje burgera.

Festival je predstavio selekciju najboljih burgera beogradske street food scene, a sočne i tople specijalitete pripremali su na licu mesta majstori svog zanata. Posetioci su mogli da uživaju u rajskim mirisima i ukusima ali i u sjajnom ambijentu koji nudi savršen pogled na reku, dok je svaki posetilac mogao da pronađe idealan burger za sebe!

Sava Promenadom je prošetalo više hiljada posetilaca dnevno koji su uživali u kvalitetnom muzičkom programu, za čiji izbor su bili zaduženi poznati DJ-evi gradske klubske scene, ali i u savršenim kombinacijama ukusa čiji su kreatori majstora “burgeraja”.

Burgeraj
Foto: Live Production

Poznati street artista Derox je u okviru street art zone oslikao sprejevima najavljivana dva murala koji će nastaviti da krase festivalski prostori u predstojećim godinama, a njegov atraktivni performans zainteresovao je mnoge posetioce.

U saradnji sa Recan Fondacijom prikupljane su limenke tokom sva tri festivalska dana u cilju podizanja svesti o značaju reciklaže, a posebno reciklaže aluminijuma kao ambalaže koja se može reciklirati neograničeno, a da pri tome uopšte ne izgubi na klavitetu. Unikatna umetnička instalacija “Pixelata” bila je postavljena na centralnom delu Sava Promenade kako bi dodatno skrenula pažnju posetiocima na društveno odgovorni aspekt reciklaže.

Burgeraj
Foto: Live Production

U okviru pet friendly zone uspešno je udomljeno nekoliko kuca i maca. I ako su srećni vlasnici na Burgeraj pošli samo po burger, kući su se ipak vratili sa novim najboljim prijateljem.

Za više informacija: https://www.instagram.com/burge_raj/

Vremenska prognoza
Fog
5 Beograd