Skip to main content
Kids Fest

Dečiji filmski festival KIDS FEST: Moja filmska zvezda!

Foto: Promo
Od 15. do 21. oktobra  

Ove jeseni će dečiji svet postati bogatiji za još jedno sjajno iskustvo, zahvaljujući najpopularnijem festivalu zabave - Dečijem filmskom festivalu KIDS FEST-u, koji će se održati od 15. do 21. oktobra, pod sloganom "Moja filmska zvezda".

Poznati kuvar Entoni Burden posthumno je nagrađen sa šest Emi nagrada!

Centralna lokacija 14. KIDS FEST-a će biti Kombank dvorana, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u drugim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i još 30 gradova širom Srbije.

Čovek bez sluha izazovnim spotom najavio koncert u Beogradu

Ideja ovog festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice.

Kids Fest
Kids Fest
Foto: Promo

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD-a, Irske, Francuske, Estonije, Norveške, Danske, Holandije, pa čak i daleke Kine. Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu će biti sinhronizovani na srpski jezik, dok će tinejdžeri, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

Akademija za dodelu Oskara ODUSTALA od nove kategorije, a razlog je...

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u će biti veoma pristupačne, kao i prethodnih godina, naročito za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Novi Sad živi Kaleidoskop kulture (FOTO)

Informacije o samom festivalu ćete moći da pratite na zvaničnom sajtu Dečijeg filmskog festivala KIDS FEST-a, na adresi www.kids-fest.com.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd