fbpx
Skip to main content
dinosaurus

Dinosaurusi će još jednom hodati Zemljom u predstavi ŠETNJA S DINOSAURUSIMA – Spektakl u Areni

Foto: Promo
Za sve uzraste!

Dinosaurusi će još jednom hodati Zemljom u spektakularnoj predstavi koja će se održati od 3 - 5. maja 2019. godine u Štark Areni!

Predstava koju je pogledalo više od 9 miliona ljudi u više od 250 gradova širom sveta, ŠETNJA S DINOSAURUSIMA – Spektakl u Areni se vraća u Beograd u predviđenim terminima...

Priznanja „Naj žena“ i „Naj muškarac“ 21. veka promeraju pozitivne vrednosti našeg društva

Petak 3. maj u 19h

Subota 4. maj u 11h, 15h, 19h

Nedelja 5. maj u 11h, 15h, 19h

EMOTIVNA FILMSKA SCENA, SRCE DA PREPUKNE - Ovako je Milena nudila Gagi da umru zajedno... (VIDEO)

dinosaurus
Foto: Promo

OSVOJIO PRESTIŽNU NAGRADU! Srpski reditelj, Ognjen Glavonić pobedio u kategoriji za NAJBOLJU REŽIJU!

Spektakl čija je produkcija vredna 20 miliona dolara sadrži novu, najsavremeniju tehnologiju, čini je najvećom i najboljom predstavom o dinosaurusa na svetu!

Internacionalno priznati dizajneri sarađivali su sa naučnicima kako bi stvorili 18 stvorenja u prirodnoj veličini - uključujući Stegosaurusa, Raptora i zastrašujućeg Tiranosaurusa reksa!

Publika svih uzrasta će imati jedinstvenu priliku da ih vidi kako šetaju, čuje kako riču i posvedoči njihovu evoluciju, u predsatvi od jedan sat i 40 minuta uz skoro kinematografski realizam.

SVE ZARAD FILMA: Glumica TOTALNO promenila lični opis - usukana i bleda, nećete je prepoznati

dinosaurus
Foto: Promo

Predstava je zasnovana na nagrađivanoj seriji BBC-a i potiče iz Australije, gde je Šetnja sa dinosaurusima - Spektakl u Areni, nakon više godina planiranja i rada, oživela u januaru 2007. godine. Ubrzo nakon toga šou je sa rekordnom posećenošću osvojio čitav svet.

Šetnja sa dinosaurusima posetila je i Beograd pre osam godina, u sklopu svetske turneje 2010. godine, a zbog neviđene potražnje svi nastupi u beogradskoj areni bili su rasprodati.

LEDI KRV U ŽILAMA: Ova serija je već proglašena NAJSTRAŠNIJOM ove godine!

dinosaurus
Foto: Promo

Ulaznice je moguće nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventim, na blagajnama arene i Bilet centra, kao i na sajtu www.starkarena.co.rs . www.dinosaurlive.com

 

Pročitajte i:

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd