fbpx
Skip to main content

Grupa Van Gogh nastavlja sa akustičnim iznenađenjima

Zavodljivo i bez struje.

Grupa Van Gogh će održati akustični koncert u Dvorani Kulturnog centra Pančeva, na veliko oduševljenje njihovih fanova. Koncert je zakazan za 7.mart u 20 sati, a publika će, u intimnoj atmosferi i uz posebnu scenografiju, koja se brižljivo priprema za koncert, moći da upozna drugačiji temperament članova benda u odnosu na onaj koji neguju na uobičajenim koncertnim nastupima.

VAN GOGH NASTAVLJA TURNEJU: Ovo će biti godina puna iznenađenja za njihove fanove (FOTO/VIDEO)

- Kavaljeri, ljubav se neguje, a ne meri! Poštujmo žene tokom cele godine, a ne samo 8. marta. Ne prija mi taj licemerni odnos prema naglašenim datumima kao što su 14. februar (Dan zaljubljenih) i 8. mart - izjavio je Đule, povodom koncerta u Pančevu.

Van Gogh
Van Gogh
Foto: Arhiva Van Gogh

Takođe, iz sastava poručuju da im je posebna želja da ovim koncertom i poklon CD-om koji se dobija za dve kupljene karte, u vremenu kada retko ko nešto poklanja, obraduju čula ljudi i vrate ih aktivnom slušanju muzike.

Novi akustični stil poznatog rok sastava veoma se dopao publici na njihovom rođendanskom koncertu, održanom u Beogradu krajem novembra 2016, kada su proslavili 30 godina rada.

Potpuno drugačiji pristup akustičnim izvođenjima, stare pesme koje su dobile novi izraz a zadržale jaku emociju, naišli su na oduševljenje fanova. Čak i oni koji koji obožavaju vangogovski tvrđi zvuk “pali” su na senzualnu akustiku.

Na koncertu u Pančevu bend je pripremio posebnu set-listu, drugačiju od one koju sviraju po turnejama, a odsviraće i neke od pesama koje dugo nisu izvodili.

Pogledajte video:

- Izazovni su nam akustični koncerti, posebno zbog direktnog kontakta sa ljudima i neposrednog odnosa sa našom publikom. Mi smo i počeli kao bend da sviramo u malim, klupskim prostorima, i ovakvi koncerti nas podsećaju na ta vremena - rekao je Đule.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra Pančeva, a zbog ograničenog kapaciteta sale, u prodaju su simbolično za "sve one koji su u ljubavi" puštene set "karte za dvoje" u limitiranom broju po ceni od 1800 dinara. Takođe, dostupne su i pojedinačne ulaznice po ceni od 1100i rsd. Uz svaku "set" i pojedinačnu ulaznicu, akustični poklon cd grupe Van Gogh "Ako stanemo, gubimo sve".

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd