fbpx
Skip to main content
Promo

Informacije za ulazak na koncerte Massima Savića, Vlatka Stefanovskog i predstavu „Kakva ti je žena, takav ti je život“ na Tašmajdanu

Foto: Promo
Za ulaz na Tašmajdan potrebno je: ili je sertifikat o vakcinaciji, sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test

Ovog vikenda se zatvara letnja sezone na Tašmajdanu uz regionlanu hit komediju „Kakva ti je žena, takav ti je život“ , i legendarne muzičare Masima Savića i Vlatka Stefanovskog.

Predstava Dragana Marinkovića Mace „ Kakva ti je žena, takav ti je život“ planirana za petak 17.septembar od 21h, kao i koncerti Masima Savića subota 18.septembar i Vlatka Stefanovskog nedelja 19.septembar,  će se održati za ograničen broj ljudi uz poštovanje svih epidemioloških mera i preporuka koje donosi Vlada Srbije koje važe za sve festivale.

Za ulaz na Tašmajdan potrebno je: ili je sertifikat o vakcinaciji, sertifikat o preležanom Covidu, ili negativni PCR ili antigenski test. Svi uz kupljenu kartu mogu da urade BESPLATAN antigenski test u Aqualab, troškove pokriva organizator u saradnji sa laboratorijom.  Lokacije i radna vremena možete videti na sajtu www.aqualab.rs. 

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd