Skip to main content
Opera na vodi

KOMPANIJA MOJI BRENDOVI GENERALNI SPONZOR „OPERE NA VODI“.

Foto: Promo
Muzički spektakl.

Beograd, 5. septembar 2018. godine - Veliki muzički spektakl "Opera na vodi" koji se organizuje povodom proslave 150 godina postojanja Narodnog pozorišta u Beogradu održaće se 15. septembra na Sava Promenadi pod generalnim pokroviteljstvom kompanije "Moji brendovi".

Kaleidoskop - Ni na nebu ni na zemlji - Performans španskog umetnika koji ostavlja bez daha!

Jedinstveni koncert na otvorenom okupiće kompletan ansambl opere sa više od 200 izvođača pod dirigentskom palicom maestra Dejana Savića, a publika će imati priliku da uživa u popularnim arijama, duetima i horovima iz poznatih opera, od kojih se najveći broj nalazi na redovnom repertoaru Narodnog pozorišta.

DEČKO KOJI ZNA ŠTA JE LJUBAV - Svetska pop senzacija Tom Odell PRVI PUT U BEOGRADU!

Svetlana Glumac
Svetlana Glumac
Foto: Srbija Danas

Veliko interesovanje za koncert 2CELLOS u Beogradu: Ovo će biti PREDGRUPE!

Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije Moji brendovi naglasila je da je veliko zadovoljstvo biti deo ove manifestacije i istakla da je partnerstvo sa Narodnim pozorištem došlo kao logičan sled jer ih ujedinjuju iste vrednosti.

- Kompanije koje posluju u okviru "Mojih brendova" neki su od najstarijih srpskih brendova poput Imleka, Bambija i Knjaz Miloša i uvek su tu da podrže velike nacionalne kulturne događaje. Želeli smo da budemo deo ovog jubileja i na taj način vratimo prave vrednosti i da mlade ljude usmerimo na njih - rekla je Svetlana Glumac.

IPAK SE VRAĆA NA SCENU! Nakon gubitka glasa u Berlinu, Bono Voks nastavlja turneju!

- Kao kompanija prisutni smo u sportu, obrazovanju, podršci deci bez roditeljskog staranja, a posebno smo posvećeni kulturi. „Opera na vodi“ treba da predstavlja početak jedne tradicije ovakvih događaja i da Beograd postane kulturni centar regiona, a mi ćemo i u budućnosti biti pratioci ovakvih manifestacija - dodala je Glumac.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd