fbpx
Skip to main content
Promo

Miller Lovefest odložen: Ove godine od 3. do 5. septembra

Foto: Promo
Ovo su novi datumi.

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Republicli Srbiji, organizatori Miller Lovefesta doneli su odluku da festival odlože za novi datum, a ovogodišnje izdanje bi trebalo da bude održano od 3. do 5. septembra u Vrnjačkoj Banji. 

- I pored svih mera prevencije koje smo bili spremni da uvedemo na festivalu, smatramo da trenutna epidemiološka situacija u zemlji nije povoljna za održavanje festivala, a zdravlje svih ljudi iz organizacije i pre svega svih naših posetilaca nam je na prvom mestu. Zbog toga smo morali da donesemo tešku odluku da festival odložimo za mesec dana, kada verujemo da će stanje u Srbiji biti bolje, a uslovi povoljniji da Miller Lovefest bude održan. Pregovori sa izvođačima i svim partnerima zaduženim za izgradnju tako velikog projekta kao što je Lovefest, trajali su dugo, a novi datum je rezultat dogovora sa svima - poručuju iz organizacije. 

Promo
Promo
Foto: Promo

Dani u kojima je festival trebalo da bude održan, od 6. do 8. avgusta biće sasvim sigurno simbolično obeleženi, a u narednim danima publika će moći da sazna i na koji način će to biti urađeno. 

Kada je reč o ulaznicama, sve kupljene karte do sada za festival koji je trebalo da bude održan u avgustu važe i za novi datum festivala. Takođe, posetioci će imati nekoliko opcija, pa će tako oni koji iz bilo kog razloga neće posetiti festival u septembru ove godine, moći da svoju kartu zamene za vaučer koji će važiti za naredne tri festivalske godine. Više informacija o načinu zamene ulaznice za vaučer, kao i vremenskom periodu u kome će to biti moguće uraditi, biće naknadno saopšteno iz organizacije. Iz organizacije podsećaju da nosite masku, držite distancu i čuvate sebe i svoje zdravlje.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
19 Beograd