fbpx
Skip to main content
Promo

NOVI DATUM: STAND UP SHOW NEŠE BRIDŽISA" ŠIFRA F 40.01" 21. MAJA U VELIKOJ SALI KOMBANK DVORANE

Foto: Promo
KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A

Nakon martovskog odlaganja predstave, pod i dalje prisutnim epidemiološkim merama, u kultnom prostoru Kombank Dvorane  21. maja u 19h nastupiće Nenad Danilović, poznatiji pod pseudonimom Neša Bridžis.  Bridžis će u okviru nastupa ŠIFRA F40.01 pokazati zašto važi za jednog od najpopularnijih stand up komičara u Srbiji, te se smatra i jednim od utemeljivača domaće stand up scene.

Predstava "šifra F:40.01" je mini autobiografija prolaska raznoraznih stanja koje ograničavaju svakoga od nas.Takodje, kroz predstavu će Bridžis slikovitim glumačkim sentencama prikazati  svoje suočavanje  sa strahovima koje parališu čoveka i metode koje se primenjuju da bi se strah pobedio.

Neša će vas povesti na to putavanje iz svojih ličnih iskustava,bez predrasuda...Veruje da ćete sa njegove predstave otići prepuni utisaka i sa potpuno novim pogledom na svet...A zasto se predstava baš tako zove,moraćete doći i lično se uveriti, a kako kaže uoči nastupa veruje da će se mnogi pronaći u njoj.-

Nenad Danilović rođen je u Beogradu, na Čuburi, 19. aprila 1980. Komedijom se bavi, kako sam kaže, još od malih nogu, a profesionalni angažman je započeo 2010. godine. Proslavio se pesmom Ej, Riki Martine. Danas, iako ga nikada nije zapisao, ima preko 7  sati teksta sa kojim neizmenično nastupa. Majstor je imitacija i odličan improvizator. U dosadašnjoj karijeri održao je preko 3000  profesionalnih nastupa.

Obišao je celu Srbiju i Evropu, a pored straha od letenja, publika je imala priliku da ga vidi i u Australiji. Ljubitelji stand up komedije iz regiona takođe jako dobro znaju Nešu Bridžisa, bio je gost na velikom broju festivala u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni, Makedoniji, Crnoj Gori... Pored prestižnih festivala bio je učesnik 3. sezone poznatog šou programa Tvoje lice zvuči poznato i osvojio treće mesto.

KARTE SU U PRODAJI NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS-A.

 

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd