Skip to main content
promo

Novogodišnja čarolija "USPAVANA LEPOTICA" na sceni Sava centra umesto u 11 biće u 17 časova

Foto: Promo
Svi koji su do sada kupili ulaznice za najavljeno igranje u 11h mogu ih zameniti za predstavu u 17h ili povratiti novac

NOVOGODIŠNJA ČAROLIJA "USPAVANA LEPOTICA" Scena SAVA CENTRA ĆE U NEDELJU 30. DECEMBRA U 17 ČASOVA biti pretvorena u kraljevstvo zemlje Dombrozije, gde će par hilljada mališana uživati u magiji predstave USPAVANA LEPOTICA.

Ovo nije obična dečja pozorišna predstava, već multimedijalni spektakl koji će uz pomoć najmodernije animirane 3D tehnologije decu odvesti na kraljevski dvor, gde će zajedno sa odličnom glumačkom ekipom pokušati da spase Trnovu Ružicu.

Brankica Sebastijanović, Saša Joksimović, Olivera Viktorović Đurašković, Bora Nenić, Gorica Regodić, Marko Milošević i balerine će decu duhovitim tekstom i originalnim songovima voditi kroz uzbudljivu priču dobra i zla.

promo
Foto: Promo

Vila Grdana je iz osvete proklela Princezu Ružicu koju će od te kletve pokušati da sačuvaju Kralj Stevan i Vila Dobrila. Međutim, Ružicu će kletva
stići, ali će je ljubav Princa Filipa ipak spasiti. Na proslavu Ružicinog rođendana doći će i Deda Mraz, koji će uveseliti ceo dvor, ali i hiljade dece u sali Sava Centra.

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa, kao i na blagajni Sava Centra, a za decu do tri godine ulaz je besplatan.

S obzirom da je postavka i realizacija animirane 3D tehnologije u tehničkom smislu izuzetno zahtevna, a zbog drugog događaja koji se održava u Sava Centru prethodne večeri, NEćE BITI ODRŽANA PREDSTAVA U 11H, TE SE POMERA NA 17 ČASOVA.

promo
Foto: Promo

Obaveštavamo sve koji su do sada kupili ulaznice za najavljeno igranje u 11h da ih mogu zameniti za predstavu u 17h ili povratiti novac. 

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd