fbpx
Skip to main content
Studio

Slavko Beleslin i Bojan Ivković kakve ih do sada niste videli!

Foto: Promo
Harizmatični dvojac biće domaćini multimedijalnog spektakla koji će gledaocima predstaviti fuziju stilova, žanrova i neočekivanih muzičkih aranžmana, uz vrhunsku produkciju koja pomera granice

Poznata TV lica, Slavko Beleslin i Bojan Ivković, biće voditelji nove televizijske emisije “Studio”, koja će gledaocima biti premijerno prikazana ove subote, 20. marta u 21h na Prvom programu Radio televizije Srbije. Organizatori su danas prikazali delić atmosfere sa snimanja emisije, a ako je sudeći po kratkom video klipu, gledaoce ove subote očekuje izvanredna atmosfera, vrhunski muzički doživljaj ali i puno smeha i dobre zabave u dugoiščekivanoj emisiji, za sve generacije TV gledalaca. Mada, ako je sudeći po neprestanim doskočicama doajena televizije, pitanje je da li je produkcijski tim prvu epizodu uopšte uspeo da snimi! 

Harizmatični dvojac biće domaćini multimedijalnog spektakla koji će gledaocima predstaviti fuziju stilova, žanrova i neočekivanih muzičkih aranžmana, uz vrhunsku produkciju koja pomera granice. Već u prvoj emisiji voditelji će ugostiti Sašu Matića i Tonija Cetinskog, te Nevenu Božović, kao i goste iznenađenja – legendarni muzički sastav čije su se pesme pevale širom nekadašnje Jugoslavije! 

Beleslin i Ivković će se u narednih 14 epizoda posvetiti gostima kojih će biti više od 50, iz celog regiona, pretresajući isključivo muzičke teme i umetnički aspekt karijera svakog od gostiju, što će predstavljati osvežavajući pristup na savremenoj televiziji: "Ovom emisijom izlazi se iz klišea prisutnih televizijskih formata i vraća se sjaj koje su emisije nekad imale pre više decenija. Ovaj TV šou fokusira se na muziku, ne bavi se trivijalnostima, već upravo onim što mi muzičari najbolje znamo i najbolje radimo na svetu", izjavio je Saša Matić, gost premijerne emisije "Studio" koja će biti emitovana na RTS 1 ove subote u 21h.

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
8 Beograd