fbpx
Skip to main content
Toni Cetinski

TONI I BEOGRAD, TO JE VEČNA VEZA: Cetinski ponovo oduševio, Sava centar na nogama od početka! (FOTO)

Foto: Željka Dimić
Dva i po sata besprekornog užitka!

Fantastični Toni Cetinski, ljubimac beogradske publike koji je čak četiri puta punio Arenu, održao je još jedan nezaboravni dvoipočasovni koncert u srpskoj prestonici u sklopu projekta "Akustik & Elektrik", a novo druženje sa beogradskom publikom na istom mestu očekuje ga već večeras (petak). 

TONI CETINSKI ZA SD: Moje pesme ne trpe nikakve predradsude ni podele (VIDEO)

Popularni pevač nedavno je objavio novi album "Kao u snu" koji je ekspresno prihvaćen odlično, a nekoliko pesama se savršeno uklopilo u set listu ispunjenu godinama dobro poznatim hitovima maga regionalne pop muzike. 

Uvek pristupačan, nepsredan, Cetinski je i ovoga puta bio takav, a publika ga je euforično i na nogama pozdravila na samom početku, pa se može reći da je od starta atmosfera bila uzavrela, a to ne polazi za rukom baš mnogima kad je Sava centar u pitanju. 

Hitovi su se samo nizali kao iz rukava. Publika, pretežno nežnijeg pola, uživala je od uvodnog "Krika" pa nadalje. Prijatno je na sceni videti čoveka koji obožava svoj posao, ali koji voli i svoju publiku, i nije mu teško da uđe među svoje obožavatelj(k)e, da se rukuje, fotografiše (selfi) na sve strane, čak i da spontano izvede malenu devojčicu iz prvih redova sale i pleše sa njom kao da joj je otac ili bliski rođak. 

Toni Cetinski
Toni Cetinski
Foto: Željka Dimić

Tonijev gost je bio mladi hrvatski pevač Marko Kutlić, što se često dešava na nastupima Cetinskog. Sa bivšim bendom "Pravila igre", čiji je tad bio pevač, Marko je, mnogi se sigurno sećaju, gostovao na spektaklu Cetinskog u Areni. Taman je Toniju prijala kratka pauza da Kutlić izvede svoja dva singla, a kasnije da mu se priključi u duetu hit pesme "Lagala nas mala", koju je Toni pevao sa pokojnim Tošetom Proeskim, te je ovo bio emotivan, tužan trenutak.

Ugostio je Cetinski i oca Mirka koji je zapevao "O Sole Mio". Sin se ocu posebno dirljivim rečima obratio, publika je to sa oduševljenjem ispraila. 

Toni Cetinski
Toni Cetinski
Foto: Željka Dimić

Toni je malo prošarao i kroz repertoar kolega ("Parni valjak" - "Ugasi me", "Ne spavaj mala moja..." Dugmića), a što se njegovih hitova tiče, nanizao je Umirem sto puta dnevno”, “Ako to se zove ljubav”, “Ja sam zaljubljen”, “Kad žena zavoli”, “Tebe ne bih menjao”, “Zar malo to je”, “Čovjek od leda”... 

Na bisu je izveo je potresnu i kultnu “23. prosinac”, posvećenu njegovoj devojci koja je tragično izgubila život. Na video bimu usledila je tada serija fotografija pokojnih domaćih i svetskih glumaca, muzičara, sportista, sa sve slikom neprežaljenog Nebojše Glogovca, što je izazvalo aplauz u prepunoj sali i bolno podsećanje na šok od takvog gubitka. 

Završio je Toni koncert od puna dva i po sata hitovima “Blago onom ko te ima” i “Zbogom, odlazim”, vidno presrećan i spreman da i večeras priredi još jedan spektakl za pamćenje. 

 

Pročitajte i:

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd