fbpx
Skip to main content
Zdravko Čolić

ZDRAVKO ČOLIĆ JE JEDINA ZVEZDA BALKANA KOJA JE USPELA DA NAPUNI ČETIRI ARENE I OTVORI PETU

Foto: Promo
TO MOŽE SAMO ČOLA!

Interesovanje za koncerte Zdravka Čolića ne prestaje!

Karte za četiri nastupa u najvećoj hali na Balkanu planule su neviđenom brzinom,  a publika je i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine. Želja fanova, najvećoj muzičkoj zvezdi, uvek je bila zapovest pa je rešio  da otvori i peti koncert, koji će održati 27. decembra u Štark areni.

zdravko colic
Foto: Srbija Danas

 Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova od kojih neki žive pola veka! Te  rekorde ruši i danas! Ovakav uspeh možda i ne treba da čudi. Još od prve velike turneje davne 1978. godine na kojoj je promovisao rekordni album „Ako priđeš bliže“ rasprodast u više od milion kopija, do današnjeg dana niže uspehe, koje ne polaze za rukom nikome. Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu ličnost, a svaka naslovna strana imala je Čolin lik.  Devojke su doslovce padale u nesvest kada bi ga videle. Bio je zvezda u svim svojim bojama i nijansama, a popularnost i uspeh nije pratila očekivana nadobudnost. Naprotiv. Bio je skroman kakav je i ostao danas.  

zdravko colic
Foto: Srbija Danas

Snimio je 15 studijskih albuma, održao na hiljade koncerata i prodao milione albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka! I bez dileme, on je naša najveća zvezda svih vremena! 

Ulaznice za 5. koncert,  27. decembra u Štark areni su od danas u prodaji na blagajni Štark Arene, svim prodajnim mestima Ticket Visiona i online na: www.tickets.rs po istim cenama. 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD događaji

SD vesti

SD citati

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
0 Beograd