fbpx
Skip to main content
Ana KIDS FEST

Pod filmskim kišobranom: 13. Dečiji filmski festival KIDS FEST - žurka kreće od 1. novembra!

Foto: Promo
Od 1. do 7. novembra 2017. godine.

U okviru 13. KIDS FEST-a, u periodu od 1. do 7. novembra, širom zemlje najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da gledaju najzanimljivije filmske premijere animiranih, igranih i dokumentarnih filmova.

 Na konferenciji za novinare, koja se održala danas, glavnu reč o otvaranju festivala i predstojećim aktivnostima u okviru 13. Kids Fest-a imali su osnivač festivala Igor Stanković, koordinator Milena Debeljković, PR menadžer Anja Klisić kao i ambasadorka festivala Ana Štajdohar.

JAVNI APEL! Ljudi, shvatite - Sajam knjiga se održava u POGREŠNO vreme!

Ana Štajdohar
Ana Štajdohar
Foto: Promo

Centralna lokacija Dečijeg festivala u Beogradu biće Dečiji kulturni centar, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima u biskopima "Roca Cineplex", "Fontana", "Tuckwood", "Art Bioskop Kolarac" i "Cine Grand Capitol park Rakovica". U Novom Sadu, Pančevu, i Zrenjaninu će to moći da učine u biskopima "CineStar Cinemas", s tim da će novosađani imati na raspolaganju i bioskop "Arena Cineplex". Centar dešavanja festivala u Nišu će biti bioskop "Vilin grad".

Ove godine na Kids Festu, očekuje vas jedno pravo filmsko putovanje - od severa Finske, do dalekog Meksika. Mali heroji su svuda oko nas, a to je dokazao film "Bamzi i veštičina ćerka", "Čudesna sudbina kamenog dečaka", "Mali traktor Fergi 2"

Umro glumac iz serije "Igra Prestola"

Kids Fest
Kids Fest
Foto: Srbija Danas

3D tehnika je nešto što doprinosi kompletnoj filmskoj čaroliji, te će mališani u ovoj tehnici moći da gledaju filmove "Mali šef", "Družina iz Džungle", "Vau Vau Zvezda", "U šumi Haki Baki", "Lego Ninjago".

Dani zabave u Dečijem kulturnom centru će obuhvatiti četiri tematska dana: Ferdinand dan, Dan kreativne animacije, Dan šnjokavka i Dan meksičkog filma. Posetioci će imati priliku da crtaju, boje, slikaju se i osvoje poklone iz filma Ferdinand.

Otvaranje renovirane zgrade Muzeja savremene umetnosti – izložba Sekvence

 

Објава коју дели KIDS FEST (@kidsfest_srbija) дана

Ovogodišnji pokrovitelji Kids Festa su Grad Beograd, Ministarstvo kulture i informisanja, i kompanija Kraš. 

Cene karata za biskopske projekcije kreću se u rasponu od 150 do 355 dinara, koje se mogu naći na blagajnama bioskopa.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
10 Beograd