Utorak 19. mar 2024.
Mali šef

PORODIČNI VIKEND UZ ANIMIRANU AVANTURU „MALI ŠEF”

Foto: Promo
Specijalni program za decu uz poklone za sve posetioce u Cineplexxu

Pogledajte predstojećeg vikenda urnebesnu porodičnu komediju „Mali šef“ u novootvorenom bioskopu Cineplexx BIG Beograd, kao i ostalim bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza i Niš. Cineplexx Porodični dan će ovog meseca trajati duže, tako da će mališani 22. i 23. aprila od 12 do 17 časova moći da uživaju u najaktuelnijim filmovima i odličnoj zabavi. 

Sinhronizovana animacija o porodičnim vrednostima: „Mali šef” i specijalni program namenjen najmlađima, oduševiće kako mlađe, tako i one malo starije posetioce. Uz svaku kupljenu ulaznicu, deca će na poklon dobiti časopis „Mali Politikin zabavnik“ i DVD izdanje „Moj mali poni“ za devojčice i „Tom i čarobno drvo“ za dečake.

Sve mališane očekuje puno druženja i specijalnog programa u bioskopu, koji će upotpuniti doživljaj prave, filmske zabave, dok će kompanija Bambi podeliti najsrećnijim dobitnicima slanu plazmu, za potpuno novo plazma iskustvo.

Porodični vikend Cineplexx
Foto: Promo

„Mali šef“ je urnebesno univerzalna priča o tome kako dolazak nove bebe utiče na porodicu, ispričana iz ugla neodoljivog, ali pomalo nepouzdanog naratora, maštovitog sedmogodišnjeg Tima. Tim je bio centar univerzuma svojih roditelja, sve do trenutka dok se nije pojavio on, novi član njihove porodice sa kojim nema šale. Ljubomoran na svog novog brata kreće u misiju da povrati pažnju svojih roditelja i saznaje da njegov brat i nije baš obična beba. 

Glasove glavnim likovima pozajmljuju Srđan Timarov, Nikola Brun, Ivana Knežević, Marko Marković i Branislav Platiša, dok je rediteljka sinhronizacije Tea Puharić.

Na programu u nedelju biće i ostali aktuelni dečiji filmovi, među kojima su „Štrumpfovi:Skriveno selo“ i „Uskršnji Zeka“, oba sinhronizovana na srpski jezik.

Trejler filma „Mali šef“ možete pogledati na linku u nastavku: 

Film se nalazi u distribuciji Mega Com distributerske kuće. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd